19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άρση μέτρων: Από 18 Μαΐου…ανοίγουν τα διόδια

Κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη του κορονοιού στη χώρα μας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας γνωστοποίησε ότι στο επόμενο στάδιο της άρσης μέτρων, από την ερχόμενη Δευτέρα, ξεκινά η μετακίνηση από νομό σε νομό, ενώ επιτρέπεται και η μετακίνηση προς την Κρήτη.

Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι στο βήμα αυτό της άρσης μέτρων δεν περιλαμβάνεται η μετακίνηση στα υπόλοιπα νησιά.

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, η μετάβαση στα νησιά ενδεχομένως θα επιτραπεί στις 25 Μαΐου. Η ημερομηνία θα κριθεί από την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, όπως τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι μετάβαση στα νησιά επιτρέπεται σε ιδιοκτήτες και εργαζομένους επιχειρήσεων που έχει ανακοινωθεί η επαναλειτουργία τους. Η μετακίνηση γίνεται μόνο με έγγραφη δήλωση των αυτοαπασχολούμενων και εφόσον πρόκειται για εργαζόμενους με έγγραφη βεβαίωση του εργοδότη.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς : «Δεν συναινούμε στην απαξίωση της Δημόσιας Υγείας μέσω του ΟΔΙΠΥ»

Ο Ανδρέας Πουλάς κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου για την Ίδρυση του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία Α.Ε. (Ο.ΔΙ.Π.Υ. Α.Ε.) ως Ειδικός Αγορητής του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: • Θέλω να καταστήσω σαφές ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι αναμφισβήτητα υπέρ της αξιολόγησης των υπηρεσιών, δημόσιων και […]

Ως σύγχρονη Βαβέλ, η ΕΕ δεν έχει μέλλον

Κατά την αφήγηση στη Γένεση, ο Πύργος της Βαβέλ ήταν ένα ψηλό κτήριο, προφανώς ένα πολιτικό κέντρο στη Μεσοποταμία, που κτιζόταν με σκοπό την αύξηση της φήμης και της εξουσίας του λαού των κατασκευαστών του, και στόχο να φτάσει «μέχρι τον ουρανό». Όμως, λόγω της βλασφημίας αυτής, ο Θεός σύγχυσε τις γλώσσες των κατασκευαστών, με […]