18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αποκαταστάθηκε ο φωτισμός σε δρόμους της Αργολίδας

Οι βλάβες στο φωτισμό γύρω από τον κόμβο προς Στέρνα (Μαλαχιά ) όπως και σε όλη την παλαιά εθνική οδό από την είσοδο του Κουτσοποδίου έως τα όρια του Άργους αποκαταστάθηκαν πλήρως.

Όπως σημειώνει ο ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος:

 «Η έλλειψη ενεργού σύμβασης συντήρησης ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου, οι κλοπές καλωδίων και βλάβες του ηλεκτρολογικού υλικού ευθύνονταν για τα πολλά σβησμένα φώτα σε αρκετά τμήματα του επαρχιακού και του εθνικού οδικού δικτύου του νομού μας.

 Η εντολή που έχει δοθεί στον ανάδοχο που προέκυψε από τον μειοδοτικό διαγωνισμό είναι εντατικοποίηση στις παρεμβάσεις αποκατάστασης βλαβών σε όλο το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο καθώς και η επίσπευση οποιασδήποτε εργασίας απαιτηθεί για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων.

 Από την ερχόμενη Τετάρτη το συνεργείο θα βρίσκεται στην Ερμιονίδα προκειμένου να προβεί σε εργασίες αποκατάστασης του οδοφωτισμού στους εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους της περιοχής.

Φροντίζουμε και δουλεύουμε για να κάνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων ποιοτική. Θέλουμε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νομού Αργολίδας να οδηγούν ασφαλείς, χωρίς κίνδυνο και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Να είναι καλύτεροι οι δρόμοι μας τώρα που βγαίνουμε απ΄το σπίτι!».

Περισσότερα Άρθρα

Νεκρός εντοπίσθηκε από διερχόμενους άνδρας στο Δρέπανο

Σορός άνδρα ηλικίας 39 ετών μη έχοντας τις αισθήσεις του εντός του αυτοκινήτου του, εντοπίσθηκε από διερχόμενους πολίτες στην πλατεία του Δρεπάνου του Δήμου Ναυπλιέων. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και τον διεκόμησε στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία νεκροτομή

Τηλεθέαση: Η Ελένη Μενεγάκη έκανε «βουτιά» μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε εντυπωσιακά όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, την πρώτη της εκπομπή, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Τι νούμερα έκανε η Ελένη Μενεγάκη, είχε γράψει το Sportime. Με αυτά να φτάνουν μέχρι το 20%, στην πρώτη μέρα προβολής της εκπομπής της, στην νέα της… στέγη, στο Mega Channel. Μάλιστα εκείνη την ώρα […]