8 °C Argos, GR
9 Δεκεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Σας χρειάζονται πολλά ακόμη μαθήματα ζωής για να πείτε ότι τώρα θα κατασταλάξετε σε μια τελική αγάπη. Πιθανόν και να πρέπει να μην είστε πια και τόσο βιαστικοί.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μένετε πίσω από τις καταστάσεις της δικής σας ζωής απλά και μόνο για να μπορείτε να εξυπηρετείτε τους άλλους, και ειδικά τον τόσο απαιτητικό σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Θα πρέπει να είστε πια διπλά προσεκτικοί σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή, καθώς τώρα ο ασταμάτητος κυβερνήτης σας θα σας αναστατώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ο δρόμος που έχετε πάρει, γι’ αυτήν την επανασύνδεση, είναι απλά μονόδρομος. Τώρα θα πρέπει να δείτε και τι άλλο συμβαίνει γύρω σας επιτέλους.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δώστε τον πολύτιμο χρόνο σας σε άτομα και ιστορίες που έχουν τελικά κάτι κοινό με εσάς. Τώρα θα πρέπει να κινηθείτε βάσει των δικών σας συμφερόντων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σας είναι και αυτές που τώρα θα πρέπει να κοστολογήσετε σοβαρά για να πάρετε και τις τελικές σας αισθηματικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είστε σε μια φάση που μπορείτε να δώσετε παραπάνω πράγματα στον εαυτό σας αλλά και να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα στη σχέση σας, που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν υπάρχουν ακόμη ξεκάθαρα λόγια από το σύντροφό σας για το πώς βλέπει συνολικά το δεσμό σας. Πιθανόν και να χρειάζεται άμεσα μια συζήτηση όλο αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν είστε σίγουροι για το πώς θα εξελιχθούν οι όποιες καταστάσεις μέσα στο επόμενο διάστημα στην ερωτική σας ζωή, άρα μην χάνεστε μόνο σε σενάρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αυτά που θέλετε να κάνετε είναι τελικά πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε. Τώρα το μόνο καλό είναι ότι η ψυχολογία σας έχει ανοδική πορεία και έτσι θα συνεχίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Με τόσα φλερτ που έχετε γύρω σας αποκλείεται να μην βρείτε εσείς κάποια νέα προσωπικότητα που θα σας αφορά. Τώρα πρέπει να ισορροπήσετε και στα εργασιακά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μην λέτε τίποτα δεσμευτικό στον καινούργιο σύντροφό σας, καθώς με το παρελθόν έχετε ακόμη ανοιχτές παρτίδες. Τώρα θα πρέπει να κινηθείτε πιο ώριμα και προσεκτικά.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

28χρονος Λευτέρης: Για το τραγικό δυστύχημα του γιου του, μίλησε συγκλονισμένος ο πατέρας του άτυχου νεαρού.

Ο 28χρονος πριν δυο χρόνια πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αγγλία, όπου σπούδαζε και εργαζόταν, για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση στην Βυτίνα απ’ όπου είχε καταγωγή. Όλα όμως ανατράπηκαν, καθώς σε τροχαίο πριν από περίπου ένα μήνα, ο άτυχος νεαρός σκοτώθηκε ακαριαία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ που οδηγούσε […]

Αθλήτριες του ΦΕΙΔΩΝΑ εισάγονται στα ελληνικά πανεπιστήμια

Τρία κορίτσια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΦΕΙΔΩΝΑ πέτυχαν υψηλή βαθμολογία στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισάγονται στα ελληνικά πανεπιστήμια. Είναι η Βασιλική Λουκά, η Κυριακή Καββαθά και η Φαίδρα Κοδέλα, οι οποίες, συνδυάζοντας ιδανικά το ποδόσφαιρο με τη μελέτη, κατάφεραν αφενός να συμβάλουν αποφασιστικά στην άνοδο της ομάδας στην Α΄ Εθνική, αφετέρου να επιτύχουν υψηλές […]