19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τι είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για τις αλλεργίες και την σχέση τους με τον κορονοϊό

Όσοι έχουν αλλεργίες έχουν έντονο φτάρνισμα και κόκκινα μάτια», σημείωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας ως τη βασικότερη διαφορά σχετικά με τα συμπτώματα των αλλεργιών και τα συμπτώματα του κορονοϊού. Όπως είπε αυτά καθορίζουν την εμφάνιση μιας αλλεργίας. «Ο πυρετός δεν είναι. Οι μυαλγίες θέλουν χρόνο, δεν είναι η οξεία καταβολή».

 

  Ο καθηγητής είπε ότι οι ασθενείς πρέπει να βρίσκονται σε συνεννόηση με τον γιατρό τους και να συνεχίζουν την αγωγή τους. Τόνισε ότι αν χρειαστεί να προχωρήσουν σε κάποιον περαιτέρω έλεγχο, αυτό να γίνει σε συνεννόηση με τον γιατρό τους.

Περισσότερα Άρθρα

To σωματικό βάρος συνδέεται με τον κίνδυνο για νόσηση από Covid-19, ειδικά στους νέους

Ο κίνδυνος για σοβαρή νόσηση από Covid-19 αυξάνεται γραμμικά με την αύξηση του σωματικού βάρους σε άτομα με BMI >23 kg/m2, ειδικά σε νεαρές ηλικίες, αναφέρουν καθηγητές του, με βάση μελέτη επιστημονικού περιοδικού. Αναλυτικά αναφέρουν ότι: “Έχει παρατηρηθεί από νωρίς ότι η παχυσαρκία αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου για σοβαρή νόσηση και θάνατο από COVID-19. Μια […]

«Άδικος αποκλεισμός των πολιτών του Ναυπλίου από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ – 2020» λόγω απροειδοποίητης διακοπής ρεύματος από τη ΔΕΗ»

Την αποκατάσταση της αδικίας που υπέστησαν οι πολίτες του Ναυπλίου καθώς η διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ στις 16-12-2020 είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό τους από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ – 2020», ζητά με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του Ν. Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης: ΕΡΩΤΗΣΗ  […]