18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος απολυμάνσεων στο Δήμο Ναυπλιέων

Ο τρίτος κύκλος απολυμάνσεων που πραγματοποίησε ο Δήμος Ναυπλιέων σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου.

Σήμερα τελευταία ημέρα των απολυμαντικών ψεκασμών, ειδικό συνεργείο έκανε ψεκασμούς στη Νέα Τίρυνθα, τον Άγιο Αδριανό, το Νέο Ροεινό, τα Ντούσια, την Αμυγδαλίτσα, το Μάνεσι, τη Μιδέα, τα Δενδρά και το Αραχναίο.

Σύμφωνα με τον Δήμο Ναυπλιέων οι απολυμάνσεις θα επαναληφθούν εφόσον χρειαστεί και πάντα ύστερα από τα στοιχεία και την πορεία της επιδημίας.

Περισσότερα Άρθρα

Πάτρα: Νυχτερινή διακοπή κυκλοφορίας στην Περιμετρική τη Δευτέρα

Στο πλαίσιο του προγράμματος εργασιών συντήρησης σε ανεμιστήρες των σηράγγων της Περιμετρικής Πατρών, θα εφαρμοστεί ολιγόωρη νυχτερινή διακοπή της κυκλοφορίας και των δύο κατευθύνσεων, μεταξύ των κόμβων Πάτρας-Κ1 (ΧΘ 205+150) και Εγλυκάδας (ΧΘ 212+600). Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τη Δευτέρα 11/02/2019 από τις 22.00 το βράδυ μέχρι τις 06.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, […]

Εκατοντάδες πολίτες υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί τον Αλέξη Τσίπρα στο Άργος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία περπάτησε στους πεζόδρομους της πόλης αλλά και στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και έτυχε θερμής υποδοχής όχι μόνο από μέλη του κόμματος αλλά και απλούς πολίτες και καταστηματάρχες που τον χαιρετούσαν και τον αγκάλιαζαν.