14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τηλεδιάσκεψη Π. Νίκα και Γ. Μαντζούνη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Η σταδιακή επαναλειτουργία των αθλητικών χώρων αποτέλεσε αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία συμμετείχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, από κοινού με άλλους περιφερειάρχες και δημάρχους.

Στην σύσκεψη, η οποία έγινε χθες Τετάρτη 6 Μαΐου και στην οποία μετείχε και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, ο υπουργός έθεσε τα στάδια μέσα από τα οποία θα αρχίσουν να λειτουργούν ξανά οι αθλητικοί χώροι.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια είναι στη διάθεση και των 26 δημάρχων και δήμων, παρατήρησε πάντως ότι “θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για την εφαρμογή των μέτρων και τον έλεγχο που απαιτείται να υπάρχει”, ενώ τόνισε και “την αναγκαιότητα ανακατασκευής και ανασυγκρότησης των χώρων υγιεινής των σταδίων”.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στην Τρίπολη

Συνελήφθη, προχθές (3.7.2021) το απόγευμα στην Τρίπολη,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 66χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων. Ειδικότερα, σε έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 66χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 κυνηγητικό όπλο και 1 κάνη κυνηγητικού όπλου. Στην συνέχεια, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε […]

Οξεία μυοκαρδίτιδα λόγω COVID-19: Πώς αντιμετωπίζεται

Ανάμεσα στα όργανα που προσβάλλει ο νέος κορονοϊός είναι και η καρδιά. Και δυστυχώς αυτή η προσβολή δεν αφορά μόνο τα άτομα που έχουν ήδη κάποιο πρόβλημα και το γνωρίζουν, ή άτομα που έχουν κάποιο πρόβλημα και δεν το γνωρίζουν, αλλά και άτομα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Αυτός είναι όχι μόνο ένας ακόμα λόγος για να […]