13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ελένη Τοπαλούδη: Στο Θριάσιο ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού ο Ροδίτης κατηγορούμενος

Ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού έχει μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο ο Ροδίτης που κατηγορείται πως δολοφόνησε την φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη.

Η μεταγωγή του έγινε χθες το βράδυ καθώς διαπιστώθηκε πως είχε πυρετό και μεταφέρθηκε από το Ψυχιατρείο όπου κρατείται αμέσως στο Θριάσιο , προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το μοναδικό σύμπτωμα.

Μέχρι δε να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα παραμένει σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου.Ο κατηγορούμενος χθες απαντώντας, είπε ότι είχε πυρετό και η εισαγγελέας τον προέτρεψε «φαίνεται ότι τρέμεις , βάλε το μπουφάν σου αν κρυώνεις».

Η είδηση πάντως προκαλεί μεγάλη ανησυχία τόσο για τις φυλακές (Ψυχιατρείο) όπου κρατείται, καθ΄πως μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα κρούσμα του ιού, όσο βέβαια και τους λοιπούς χώρους που κινήθηκε αυτές τις μέρες.

Τις δυο πρώτες μέρες άλλωστε επανέναρξης της δίκης , αυτή διεξήχθη σε μια μικρή αίθουσα ενώ χθες μεταφέρθηκε στη μεγάλη αίθουσα Τελετών του Εφετείου.

Η ανησυχία βέβαια αφορά τόσο τους αστυνομικούς που ήταν σε επαφή μαζί του όταν τον μετέφεραν , όσο βέβαια και όσους βρίσκονταν στις αίθουσες, δικαστές, δικηγόρους, δημοσιογράφους κλπ.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ιταλία: Μεγάλη μείωση των νέων κρουσμάτων – Περιορίζεται ο αριθμός των νεκρών

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 210.717. Οι νεκροί έφτασαν τους 28.884. Παράλληλα, 81.654 άνθρωποι έχουν ιαθεί. Χθες, το σύνολο κρουσμάτων του κορονοϊού ήταν 209.328 και είχαν χάσει την ζωή τους 28.710 άνθρωποι, ενώ 79.914 είχαν θεραπευθεί. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 174 άνθρωποι και καταγράφηκαν 1.389 νέα κρούσματα. 1.740 ασθενείς […]

Αναγγελία θυελλωδών ανέμων

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου ανακοινώνεται ότι: 1.-  Σύμφωνα με την υπ. αριθ. 242/28-03-2019/1000 UTC  ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΜΥ:             Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο συνεχίζει μέχρι 28/22 UTC Βορειοανατολικοί 7 ή 8 και από 28/16 UTC 8 ή 9 .   2.-  Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των σκαφών που ευρίσκονται σε λιμένες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής […]