17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Υπολογιστές για τους οικονομικά αδύνατους μαθητές θα προμηθευτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Την προμήθεια από την Περιφέρεια Πελοποννήσου 1.000 λάπτοπ υπολογιστών, που προορίζονται να διατεθούν για μαθητές σχολείων στις πέντε Π.Ε. ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου.

Οι εν λόγω φορητοί υπολογιστές θα διατεθούν, μέσω της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης σε μαθητές οι οικογένειες των οποίων δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προβούν στην αγορά των εν λόγω ηλεκτρονικών μέσων εκπαίδευσης.

Περισσότερα Άρθρα

Έως τις 20 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο ΙΕΚ Αργολίδας

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΩΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων Τεχνικός Συντήρησης και Επισκευής Γεωργικών Μηχανημάτων   Δικαίωμα αίτησης έχουν όσοι  είναι κάτοχοι τουλάχιστον απολυτηρίου λυκείου ανεξαρτήτως ηλικίας. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται […]

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ: Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια – δράση: «Ας σταθούμε λίγο, ας νοιαστούμε για τον τόπο μας»

Η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ» και η «Ομάδα πολιτών για την  ΕΡΜΙΟΝΗ μας» ολοκλήρωσαν την προσπάθεια – δράση: «Ας σταθούμε λίγο, ας νοιαστούμε για τον τόπο μας », η οποία  ξεκίνησε παράλληλα με την Έκθεση Φωτογραφίας στα σοκάκια της Ερμιόνης, διατηρήθηκε σε ηλεκτρονική μορφή και ολοκληρώθηκε στη Γιορτή του Ροδιού. Αναδείχτηκαν θέματα της καθημερινότητας του τόπου μας και δόθηκε η δυνατότητα έκφρασης  και […]