17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σμαραγδής: «Ο Τσιόδρας θα μπορούσε να γίνει ταινία -Η Ελλάδα είναι τυχερή που τον έχει» (video)

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής (τα τελευταία χρόνια δημιουργεί ταινίες- βιογραφίες προσωπικοτήτων όπως ο Νίκος Καζαντζάκης, ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος, ο Ιωάννης Βαρβάκης) ανέφερε ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας θα μπορούσε να γίνει ταινία στο μέλλον, ενώ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι τυχερή που τον έχει.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή «Open Ελλάδα» και εξομολογήθηκε ότι θα είχε αρκετό ενδιαφέρον να φτιαχτεί ταινία για την ζωή του Σωτήρη Τσιόδρα.

«Εάν αύριο μεθαύριο ο ελληνικός κινηματογράφος ασχοληθεί με πρόσωπα που είναι θετικά πρότυπα, τότε ο καθηγητής θα γίνει ταινία», ανέφερε αρχικά ο σκηνοθέτης και πρόσθεσε: «ο τίτλος μπορεί να είναι ένας καλός άνθρωπος ή ένας καλός πατριώτης».

Επίσης τόνισε ότι: «Η Ελλάδα είναι τυχερή που έχει τον Σωτήρη Τσιόδρα καθώς αυτός ο άνθρωπος απεκατέστησε τη φήμη της χώρας μας στο εξωτερικό μέσα σε ένα μήνα. Έγιναν θαύματα. Εάν έκανα ταινία τη ζωή του, τα στοιχεία που θα σκιαγραφούσαν την προσωπικότητά του θα ήταν ενός καλού ανθρώπου και καλού πατριώτη».

YouTube player

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Περισσότερα Άρθρα

Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του Eυρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο γιος του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κύρτσου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA ο 37χρονος Χρήστος Κύρτσος οδηγώντας σε επαρχιακό δρόμο της Καρδίτσας έπεσε με το φορτηγό που οδηγούσε και μετέφερε ξυλεία σε χαράδρα 50 μέτρων. Ο οδηγός κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του και στη συνέχεια να ειδοποιήσει τους […]

Η ανακοίνωση του Σωματείου Υπαλλήλων Εστιατορίων – Ξενοδοχείων Ναυπλίου

Η Διοίκηση του σωματείου μας με ομόφωνη απόφαση της στηρίζει το κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας για τα προβλήματα που έχουν προκύψει εν μέσω πανδημίας και δηλώνει τη συμπαράσταση της. Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στην Αργολίδα και σεβόμενοι τα μέτρα προστασίας δεν θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση. Υπό […]