23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έπεσε σε γκρεμό ενώ προσπαθούσε να βγάλει μία selfie για το τέλος της καραντίνας

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια μιας 31χρονης στην Τουρκία να βγάλει μια εντυπωσιακή selfie σε καταρράκτες για να γιορτάσει το τέλος της καραντίνας.

Όλα εκτυλίχθηκαν την περασμένη Κυριακή όταν η Ολέσια Σουσπίτσινα πήγε με μια φίλη της στο πάρκο Ντούντεν στην Αττάλεια, το οποίο είναι γνωστό για τους καταρράκτες του, για να γιορτάσει την άρση της καραντίνας στην τουρκική πόλη.

Κάποια στιγμή η 31χρονη πέρασε τους φράχτες που εμποδίζουν την πρόσβαση στην άκρη του γκρεμού για να βγάλει μια πιο εντυπωσιακή selfie.

Δυστυχώς κατά την προσπάθεια γλίστρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος 35 μέτρων.

Ώρες αργότερα τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να ανασύρουν τη σορό της από το νερό.

Τελευταία

Περισσότερα Άρθρα

Ανέστειλε τη σημερινή κινητοποίηση η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α

Μετά την προκήρυξη της κινητοποίησης που εξήγγειλε η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για Στάση Εργασίας και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους Δήμους έξω από το Α.Σ.Ε.Π., παρατηρούμε ραγδαία εξέλιξη στην πορεία της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων του διαγωνισμού της προκήρυξης 3Κ/2018. Ήδη από χθες, Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 ξεκίνησε η ανάρτηση των οριστικών πινάκων της […]

Εναέριες επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι Ιπτάμενοι σάρωσαν με τα εναέρια ακροβατικά τους στον Διεθνή Αγώνα με την επωνυμία «4ο Kalamata Dance Cup». Έξι μετάλλια σε έξι αγώνες κατέκτησαν οι Ιπτάμενες αθλήτριες του ακροβατικού χορού! Οι αθλήτριες των Ιπτάμενων συμμετείχαν στον Διεθνή αγώνα εναέριου ακροβατικού χορού που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα.  Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες εναέριων ακροβατικών από […]