14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οι προτάσεις του δημάρχου Επιδαύρου για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ

“Καλοκαίρι σημαίνει Θέατρο Επιδαύρου.
Με σεβασμό στις υγειονομικές δεσμεύσεις θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να συναντηθούμε και πάλι στο “Κοίλον του Θεάτρου “.
Θέλουμε να ανοίξουμε διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους και να ξαναδούμε, με κανόνες και προφύλαξη, τους καλοκαιρινούς μας φίλους.
Ελπίζουμε….”…

Ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης με τις επιστολές του προς την υπουργό πολιτισμού κ.Μενδώνη, την καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, το σωματείο Ελλήνων ηθοποιών και το σωματείο Ελλήνων τεχνικών θεάτρων, παρουσιάζει τις προτάσεις του για να διεξαχθεί και φέτος το φεστιβάλ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

Περισσότερα Άρθρα

Ισπανία: Επέστρεψε εννέα ημέρες με την κηδεία της, θύμα του κορονοϊού

Η ζωή πολλές φορές γράφει τα πιο ευφάνταστα σενάρια. Αυτό συνέβη και στην Ισπανία όπου μια 85χρονη γυναίκα, την οποία θρήνησαν οι συγγενείς της ως θύμα της Covid-19, επέστρεψε στον οίκο ευγηρίας όπου διέμενε, εννέα ημέρες αφότου η οικογένειά της πληροφορήθηκε από τις αρχές ότι είχε γίνει και η κηδεία της. Το ομολογουμένως παράδοξο περιστατικό […]

Χριστούγεννα με τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από Μεγίστη, Στρογύλλη και Ρω

Δύο ζεύγη τουρκικών αεροσκαφών F-16 πέταξαν χθες το μεσημέρι πάνω από το Καστελόριζο, τη Στρογγύλη και τη Ρω σε ύψος πάνω από 27.000 πόδια και εξήλθαν την ίδια στιγμή του FIR Αθηνών Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως στις 15:04 μ.μ. πέταξε […]