19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός – Ισπανία: 325 νέοι θάνατοι και 2.144 νέα κρούσματα

Οι ισπανικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο ρυθμός αναπαραγωγής της επιδημίας (Reproduction Rate) σε ολόκληρη την Ισπανία βρίσκεται κάτω από το 1.0

Η Ισπανία κατέγραψε 325 νέους θανάτους από την επιδημία Covid-19 κατά τις τελευταίες 24 ώρες, έναντι 301 χθες, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Συνολικά, 24.275 άνθρωποι έχουν υποκύψει στην Covid-19.

Ο συνολικός αριθμός των νέων θανάτων που ανακοίνωσε σήμερα το ισπανικό υπουργείο Υγείας είναι 453, με την διευκρίνιση ωστόσο ότι στον αριθμό αυτόν περιλαμβάνονται περιστατικά παρελθουσών ημερών.

Τα νέα κρούσματα της επιδημίας ανέρχονται σε 2.144, επί συνόλου 212.917.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Τροχαίο ατύχημα στη Νέα Κίο (πίσω από τον Πελαργό)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί πίσω από το εργοστάσιο “Πελαργός” στη Νέα Κίο, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι. Ο οδηγός, ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Πορτογαλία-Covid-19: Υψηλό ρεκόρ στους ημερήσιους θανάτους

Η Πορτογαλία ανακοίνωσε 95 θανάτους που σχετίζονται με την ασθένεια Covid-19 την Παρασκευή, τον χειρότερο ημερήσιο απολογισμό από την αρχή της πανδημίας στη χώρα. Τα στοιχεία από την εθνική αρχή υγείας της Πορτογαλίας (DGS) δημοσιεύονται μία εβδομάδα προτού η κυβέρνηση επαναξιολογήσει τα σχέδιά της για χαλάρωση των περιορισμών την περίοδο των Χριστουγέννων. Η Πορτογαλία των […]