17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου: Σε ποιους έρχονται λεφτά και σε ποιους σκοτούρες

Αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά, σε κύριο λόγο, θα ενεργοποιηθούν και θα φέρουν λύσεις. Οι αισθηματικές σχέσεις θα βρουν την ισορροπία τους και πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να ξεπροβάλουν προτάσεις γάμου ή και αναπάντεχες επανασυνδέσεις.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εσείς κάτι περιμένετε. Μια απάντηση, μια κίνηση, μια πρόταση. Πιθανόν και να χρειαστεί να δείξετε την υπομονή σας, καθώς το άτομο που σας αφορά έχει κάποια δικά του προβλήματα που χρειάζονται χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Το χρήμα που θα πέσει στα χέρια σας από μια τρίτη πηγή θα σας διευκολύνει σίγουρα για να μπορέσετε να κλείσετε όλες τις τρέχουσες εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Σήμερα και αύριο θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και κάνετε. Κάποιος που είναι πολύ καιρό τώρα βαθιά ερωτευμένος μαζί σας ίσως και να παρεξηγήσει τους ευγενικούς σας τρόπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Θα πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο τους γύρω σας, καθώς έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν κάποιοι που σας βλέπουν άκρως ανταγωνιστικά. Πείτε αυτές τις ημέρες όσο το δυνατόν λιγότερα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είστε από τους τυχερούς του τελευταίου χρονικού διαστήματος, που μπορείτε με χαρακτηριστική ευκολία να βρείτε έναν νέο έρωτα ή και να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Προσοχή σε αυτά που θα πείτε στον άνθρωπό σας και στον κύκλο του. Ολοι, για κάποιο λόγο, σας πιστεύουν στο έπακρον! Αρα η ευθύνη θα είναι μεγάλη πάνω στις πλάτες σας για να φέρετε εις πέρας όλα τα άνωθεν.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεν έχετε διάθεση για να κάνετε μια νέα ερωτική σχέση, καθώς ακόμη η καρδιά σας πονάει από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Τουλάχιστον τώρα είστε σε θέση να δείτε πιο ξεκάθαρα τι θέλετε από εδώ και πέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εσείς έχετε την καλύτερη διάθεση για να διορθώσετε τη ζωή σας και πάλι. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας έχουν χωρίσει και μόνο τώρα αισθάνονται καλά για να κάνουν τα επόμενα βήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Είστε μπλεγμένοι μέσα σε αισθηματικές υποθέσεις που σας πονούν και σας ταλαιπωρούν. Αυτό τώρα, που όλα τα αστρολογικά σας υποστηρίζουν, μπορείτε να το σταματήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Το να έχετε έναν σύντροφο τώρα, να παίζετε και κάπου αλλού, αλλά το μυαλό σας να είναι σε κάποιον πρώην, μόνο πιο μπερδεμένους μπορεί να σας κάνει και έκθετους στα μάτια όλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι καταστάσεις μέσα στην εργασία και την οικογένειά σας είναι τόσο απαιτητικές που δεν έχετε χρόνο και διάθεση για να φτιάξετε και την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Θέλετε μια μόνιμη σχέση, που δεν θα έχει σκαμπανεβάσματα και εκπλήξεις, όπως αυτές του παρελθόντος. Από όλα αυτά που έχετε ζήσει, ξέρετε πια τι θέλετε και θα το έχετε λίαν συντόμως.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Περισσότερα Άρθρα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη…«Σε απευθείας Σύνδεση» αύριο από το Αρχαίο Θέατρο Άργους

Άλκηστις Πρωτοψάλτη   «Σε απευθείας Σύνδεση»   10 Αυγούστου 2019, Αρχαίο Θέατρο Άργους ώρα έναρξης 21:15   Το Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2019 που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι η ΚΕΔΑΜ, συνεχίζει τις συναυλίες του. Η διαχρονική ερμηνεύτρια μαζί με πέντε ταλαντούχους σολίστες μουσικούς, θα μοιραστεί μαζί μας μία από τις πιο επιτυχημένες φετινές παραστάσεις!  Πρόκειται για ένα πρόγραμμα […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Τέτοιες εκλογές, πρώτη φορά

Έχω ζήσει πολλές προεκλογικές περιόδους, όλων των ειδών και όλων των αποχρώσεων. Έχω ζήσει σίγουρες εκλογές (ως προς τον νικητή), αμφίρροπες και αγωνιώδεις, ταραγμένες, παράξενες, ομιχλώδεις, αλλόκοτες ή και αδιάφορες. Αλλά αυτό που ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε στις εκλογές που έρχονται, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάτι εντελώς καινούριο. Ξέρετε γιατί; Διότι σε όλες  ανεξαιρέτως τις […]