19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ-Covid-19: Στους 2.494 οι νεκροί σε 24 ώρες

Ο ημερήσιος απολογισμός θυμάτων εξαιτίας του νέου κορονοϊού αυξήθηκε στις ΗΠΑ, με 2.494 νέους θανάτους να καταγράφονται τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στη χώρα, που θρηνεί μακράν τα περισσότερα θύματα της πανδημίας, ανέρχεται πλέον σε 53.511.

Παράλληλα έχουν καταγραφεί 936.293 επιβεβαιωμένα κρούσματα από την αρχή της εμφάνισης της νόσου, μέχρι χθες Σάββατο 20:30 τοπική ώρα, (03:30 Κυριακή ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με τον απολογισμό του πανεπιστημίου της Βαλτιμόρης.

Την Παρασκευή, οι 1.258 θάνατοι που καταγράφηκαν μέσα σε ένα 24ωρο ήταν ο χαμηλότερος αριθμός τις τελευταίες σχεδόν τρεις εβδομάδες.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Να συνεχιστούν οι εργασίες στη γραμμή Μεγαλόπολης – Πάτρας ζητά ο ΑΔΜΗΕ

Αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διαταγής με την οποία διεκόπησαν οι εργασίες εγκατάστασης των πυλώνων της γραμμής Μεγαλόπολης – Πάτρας πρόκειται να υποβάλει ο ΑΔΜΗΕ σήμερα στο Πρωτοδικείο Καλαβρύτων. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 110 εκατ. ευρώ, κρίσιμου για την ευστάθεια του Συστήματος και της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας το οποίο έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 98%. Όμως οι […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Η «άλωση» των Εξαρχείων μέσω του μετρό

Σε λίγο καιρό μπαίνει μπροστά η κατασκευή της περίφημης γραμμής 4 του μετρό. Έχει σταθμό στα Εξάρχεια ξέρετε, πάνω στην πλατεία. Μεταξύ μας, είναι ο μόνος τρόπος να επανασυνδεθεί πλήρως η γειτονιά με τον έξω κόσμο. Τα «παιδιά» βέβαια δεν το βλέπουν ως επανασύνδεση, το βλέπουν ως άλωση. Και μάλιστα με τρόπο υπόγειο, σαν πολιορκημένη […]