17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στο πλευρό των γιατρών του Κ.Υ. Κρανιδίου ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας

O Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας βρίσκεται στο πλευρό των Συναδέλφων του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου. Γιατροί με αυταπάρνηση και υπερβάλλοντας εαυτό, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αυτές τις δύσκολες ώρες, σε μια περιοχή που βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Έχουν καταφέρει τη μάχη με τον κορονοϊό, με αίσθημα ευθύνης και υψηλό επιστημονικό επίπεδο. Προστατεύουν το Κ.Υ. Κρανιδίου ώστε να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες της Ερμιονίδας.

Ο ΙΣΑ είναι αντίθετος στην εξαίρεση ιατρών που υπάγονται στην ίδια ΥΠΕ, με την πρόφαση της πιθανής διασποράς στον πληθυσμό των Σπετσών. Η εν λόγω εξαίρεση αναπληρώνεται με μετακίνηση ιατρών εντός του Νομού, γεγονός που συνεπάγεται ίδιος κίνδυνος διασποράς στον πληθυσμό του Νομού.

Εκ του Δ.Σ.

Περισσότερα Άρθρα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας βράβευσε τους πρωτεύσαντες αποφοίτους των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών του Ν. Αργολίδας

Με επιτυχία πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Άργους, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, εκδήλωση απονομής επαίνων και χρηματικών βραβείων στους πρωτεύσαντες αποφοίτους των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών του Ν. Αργολίδας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του. Το Επιμελητήριο Αργολίδας μετά από μία μικρή παύση λόγω τεχνικού ζητήματος ενεργοποίησε ξανά […]

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα Σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 προβλέπονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανόν στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια και κεντρικά κυρίως ορεινά ηπειρωτικά. Η […]