21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Δύο οι νεκροί στην κλινική στο Περιστέρι

Δύο είναι οι νεκροί στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, όπου εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ο ΣΚΑΪ και το Mega.

Το Mega αναφέρει ότι ο ένας εκ των θανόντων ήταν ένας 76χρονος ασθενής της κλινικής, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς όπου και κατέληξε.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, γραφείο τελετών παρέλαβε μία σορό από την ίδια κλινική. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί εάν πρόκειται για ασθενή που είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Σημειώνεται πως η κλινική έχει τεθεί σε καραντίνα. Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκαν συνολικά 28 κρούσματα, εκ των οποίων τα 13 αφορούν σε τρόφιμους, τα 11 σε εργαζόμενους και τα υπόλοιπα τέσσερα είναι αυτά που κινητοποίησαν τις Αρχές.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

 

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Στα 31 τα κρούσματα – Εντοπίστηκαν 21 νέα

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Τσιόδρας επιβεβαιώθηκαν 21 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανεβάζοντας σε 31 τα συνολικά κρούσματα της χώρας μας. Επιβεβαιώθηκαν 21 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας σε 31 τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας. Πρόκειται για μια ξαφνική άνοδο των κρουσμάτων που προκύπτει μετά την περίπτωση στην Αμαλιάδα και στο Ρίο. «Όπως όλες τις […]

Ιταλία-κορονοϊός: Σημαντική αύξηση των κρουσμάτων με επίκεντρο την Λομβαρδία

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 234.531. Οι νεκροί έφτασαν τους 33.774. Παράλληλα, 163.781 άνθρωποι έχουν ιαθεί. Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορονοϊού ήταν 234.013 και είχαν χάσει την ζωή τους 33.689 άνθρωποι ενώ 161.895 είχαν θεραπευθεί. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 85 άνθρωποι και καταγράφηκαν 518 νέα κρούσματα. […]