15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Κρανίδι: έκτακτη σύσκεψη σε λίγη ώρα

Η αποκάλυψη δια στόματος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά ότι από από τα 300 δείγματα που ελήφθησαν στη συντριπτική πλειοψηφία από τους πρόσφυγες στο “Γαλαξία” (δύο είναι από εργαζόμενους σε αυτό), τα μισά (150) έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό, σήμανε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.

Ο κ.Χαρδαλιάς καταφθάνει εκ νέου μέσα σε ένα 24ωρο στην περιοχή και σε λίγη ώρα θα προεδρεύσει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί, με την συμμετοχή του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόιπουλου.

Τον κ.Χαρδαλιά συνοδεύουν, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας αλλά και ο γ.γ. υποδοχής αιτούντων άσυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτης.

“Ανησυχητική εξέλιξη” τη χαρακτήρισε πριν λίγο στη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας που προανήγγειλε πως  “βλέπουμε ότι υπάρχουν αρκετά αυξημένα κρούσματα, επομένως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σφραγίσουμε την περιοχή από τη διασπορά του ιού”.

Αναμένονται βεβαίως και τα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα δείγματα που έχουν ληφθεί.

Νεότερα σε λίγο…

 

Περισσότερα Άρθρα

Δωρεάν rapid test στην Αργολίδα από 12 έως 18/12

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΔΥ ΑΠΟ 12/12/22 ΕΩΣ 18/12/22 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr […]

Νεκρός 17χρονος στη Μεσσηνία – Τον πυροβόλησε 64χρονος με καραμπίνα

Ένας 17χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά ενός 64χρονου, όπως μεταδίδει το best-tv.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεαρός Ρομά έπεσε νεκρός από καραμπίνα σε χωριό στο δήμο Μεσσήνης. Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ο νεαρός ήταν 18 χρονών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό Μέσο και τονίζει ότι είναι ανεπιβεβαίωτες, ο νεαρός […]