17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Στους 119 οι νεκροί – Κατέληξε 35χρονος στη Θεσσαλονίκη

Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων από τον κορονοϊό στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι κατέληξε ένας 35χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ, τα ξημερώματα, άλλος ένας συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 75χρονο ο οποίος κατέληξε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν από τα τέλη Μαρτίου.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Αρκαδία

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν χθες (10.2.2021) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 22χρονος ημεδαπός και 33χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Θα πραγματοποιήσει σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι συλλέγει και πάλι αιτήσεις για τη πραγματοποίηση των σεμιναρίων επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικών Ασφαλείας. Η υλοποίηση των προγραμμάτων θα γίνεται σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες του υπουργείου , νέες διατάξεις με συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές , στο πλαίσιο των μέτρων πρόσληψης και ελέγχου […]