18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. για το Πάσχα

Οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. τη Μεγάλη Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, αγόρασαν και συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από προσφορές συμπολιτών. Στη συνέχεια τα διένειμαν σε ευάλωτες οικογένειες που είχαν ανάγκη για τις ημέρες του Πάσχα.

Επίσης, τη Μεγάλη Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. εξαργύρωσαν δωροεπιταγές, προσφορά του supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στο Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου, για αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και τα προσέφεραν στο Γηροκομείο Ναυπλίου. Η επιλογή των τροφίμων και των άλλων ειδών έγινε με βάση λίστα αναγκών που είχε εκδώσει το Γηροκομείο Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Η κλειστή τουριστόπολη

Καβάλησα το πρώτο πλοίο που απέπλευσε από Πειραιά και κατέβηκα στην Κρήτη. Όχι θα περίμενα. Από τον Δεκέμβρη δίχως να κατέβω στο νησί και ειδικά με απαγορευτικό επίσκεψης, ένιωσα σα να ξανάκανα την στρατιωτική μου θητεία στην Σκύρο. Αποβιβάστηκα στα Χανιά μ’ ένα σφίξιμο στην ψυχή γι αυτό που θα αντίκριζα. Ο μισός πλούτος του […]

Με βουτιές σε συντριβάνι γιόρτασαν το τέλος της σχολικής χρονιάς στο Ναύπλιο

Στο συντριβάνι της πλατείας στη συνοικία Νέου Βυζαντίου στο Ναύπλιο θέλησαν να δροσιστούν μικροί μαθητές μετά και την επίσημη λήξη της “περιπετειώδους” φετινής σχολικής χρονιάς. Τα παιδιά φάνηκαν να το χαίρονται ιδιαίτερα, με βουτιές και μπουγέλα ενώ η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 35 βαθμούς Κελσίου!!!