22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το συγκινητικό μήνυμά του Νίκου Χαρδαλιά για το Πάσχα

Με έναν πρωτότυπο τρόπο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, διάλεξε να εκφράσει τις ευχές του για την Ανάσταση στους Έλληνες και ταυτόχρονα να στείλει για μία ακόμα φορά μήνυμα για κοινή προσπάθεια, μέχρι να ξεπεράσουμε το δράμα της πανδημίας που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο.

«Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί… Τις ζωές μας θα τις πάρουμε πίσω», αναφέρει ο κ. Χαρδαλιάς σε βίντεο ενός λεπτού που στο You Tube, με το οποίο στέλνει τις ευχές του.

Παράλληλα, επισημαίνει αυτά που έχει πετύχει η Ελλάδα με τα μέτρα που πήρε απέναντι στον κοροναϊό και καλεί τον κόσμο να συνεχίσει τις προσπάθειες.

Δείτε το βίντεο:

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 στην κεντρική, ανατολική και νότια χώρα, στη Θράκη και στο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν εκ νέου στην Κρήτη και πιθανόν τοπικά στα Δωδεκάνησα.. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα […]

Στην Αθήνα σήμερα ο Ν. Αναστασιάδης – Θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό

Στην Αθήνα σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, καθώς στις 10.30 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση πραγματοποιείται ενόψει της διεξαγωγής της άτυπης διάσκεψης για την Κύπρο στη Γενεύη που έχει συγκαλέσει ο […]