15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στους 861 οι νεκροί από τον κορωνοϊό σε ένα 24ωρο στη Βρετανία

Ακόμα 861 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μία ημέρα εξαιτίας του κορονοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων θανάτων από την ασθένεια σε 13.729.

Παράλληλα, τα περιοριστικά μέτρα αναμένεται να πάρουν παράταση τριών εβδομάδων, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Ενώ έχει σημειωθεί ένας περιορισμός των θανάτων, το υπουργείο Υγείας της χώρας επισημαίνει πως οι αριθμοί παραμένουν ιδιαίτερα υψηλοί.

Επίσης, με 4.617 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, το σύνολο των περιστατικών ασθένειας από Covid-19 στη Βρετανία ανέρχεται πλέον σε 103.093.

Περισσότερα Άρθρα

Ενδοοικογενειακή βία – Ψυχολογία των θυμάτων και επιπτώσεις

Γράφει η MSc Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Ευθυμία Μπούρα Η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί ένα περίπλοκο και διαχρονικό κοινωνικό φαινόμενο, αφού υπήρχε πάντα και συνεχίζει να απασχολεί. Ένας ολοκληρωμένος ορισμός αυτού του φαινομένου εμπεριέχεται στο άρθρο 3, εδάφιο ΄β της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης, όπου ο όρος «ενδοοικογενειακή βία» συνίσταται σε «κάθε πράξη φυσικής, σεξουαλικής, ψυχολογικής ή οικονομικής βίας, […]

Αποκριάτικη εκδήλωση από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο Pantazis Royal. Σημαντικό μέρος των εσόδων θα δοθεί στο σύλλογο ΑΜΕΑ “Οδύσσεια” για να αγοραστεί βανάκι με δυνατότητα μεταφοράς αναπηρικού αμαξιδίου.