18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έργα σε δρόμους της Αργολίδας από την Περιφέρεια

Αποκαταστάθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες η ελαττωματική επιφάνεια του οδοστρώματος στο δρόμο Ερμιόνης-Πορτοχελίου. Η αποκατάσταση σε μήκος 250 μέτρων με ενιαίο τάπητα και άλλα 200 μέτρα με ταπητίδια, έγινε από τον ανάδοχο κατόπιν ενεργειών της Π.Ε. Αργολίδας και με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Έγινε με τη δέουσα επιμέλεια και προσοχή ώστε η αποκατάσταση να είναι μόνιμη και σταθερή.

 Σε εξέλιξη επίσης είναι τις τελευταίες δύο ημέρες εργασίες διαγράμμισης της παραλιακής οδού Ναυπλίου-Ν. Κίου, δρόμου με αυξημένη κυκλοφορία, που αποτελεί είσοδο στο Ναύπλιο.

 

Όπως σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος “Κάθε εβδομάδα πλησιάζουμε το στόχο, που έχουμε θέσει ως περιφερειακή αρχή, το καλοκαίρι να βρει το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Αργολίδος νοικοκυρεμένο και ασφαλές”. 

Περισσότερα Άρθρα

Ο Θανάσης Πετράκος στην Αργολίδα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου»Θανάσης Πετράκος συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Αργολίδας θα επισκεφτεί: Α) Την Κυριακή 7 Απριλίου στις   7μμ  το Κουτσοπόδι και τις 8μμ τα Φίχτια και θα συζητήσει  με τους πολίτες, Β) Την Δευτέρα το πρωί  στις 9.30μμ τον ΔΕΔΔΗΕ και στη συνέχεια την ΔΟΥ στο Ναύπλιο . […]