Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό κ.κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Αθλητισμού κ.κ. Λευτέρη Αυγενάκη και κορυφαίους Έλληνες αθλητές.
Συζητήθηκε η έγκυρη αντιμετώπιση, τόσο από την κυβέρνηση όσο και προσωπικά από τον Πρωθυπουργό, της κρίσης του κορονοϊού και ο σπουδαίος ρόλος του αθλητισμού, ιδιαίτερα μέσω της δράσης του “Ζήσε Αθλητικά”.
Η σπουδαία αυτή πρωτοβουλία του Υπουργού Αθλητισμού, με πληθώρα μηνυμάτων των πρωταθλητών μας, ενθαρρύνει διαρκώς τους Έλληνες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, έστω και από το σπίτι τους και συμβάλει σε πολύ σημαντικούς τομείς της υγείας, όπως η αιμοδοσία αλλά και η οικονομική στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας μέσω δημοπρασιών προσωπικών αντικειμένων των Ελλήνων Πρωταθλητών!