15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σε εξέλιξη η διανομή της βοήθειας του ΤΕΒΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκε η κατ’ οίκον διανομή της βοήθειας προς τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Π.Ε. Αργολίδας, που έγινε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου.

Αύριο Μεγάλη Τρίτη ξεκινά η διανομή της αντίστοιχης βοήθειας στους ωφελούμενους των Π.Ε. Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Όπως σημείωσε εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, η αντίστοιχη βοήθεια προς τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στις Π.Ε. Αρκαδίας και Κορινθίας, θα γίνει με τη διάθεση σε αυτούς προπληρωμένων τραπεζικών καρτών με τις οποίες θα μπορέσουν να αγοράσουν τα απαραίτητα τρόφιμα.

Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι ήδη ένα ποσοστό περί το 80% των ωφελουμένων στις δύο πιο πάνω Π.Ε. έχει καλυφθεί από τις εν λόγω κάρτες.

Κάθε δέμα συνοδεύεται από επιστολή του περιφερειάρχη προς τον ωφελούμενο.

“Αγαπητή/ε συμπολίτη,

Αυτό το πασχαλινό δέμα που σου παραδίδεται, αποτελεί έκφραση αγάπης και συμπαράστασης σε σενα και την οικογένειά σου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Περιφέρειά μας.

Εύχομαι σε σένα και την οικογένειά σου, τους συγγενείς και τους φίλους σου υγεία, χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση.
Εύχομαι, επίσης, να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα και του χρόνου να έχεις τη δυνατότητα να βοηθάς εσύ άλλους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Πορευόμαστε με ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Πολλές ευχές από τα αυτοδιοικητικά στελέχη και τους υπαλλήλους της Περιφέρειάς μας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ”

Περισσότερα Άρθρα

Παρουσία Λιβανού το άνοιγμα της Έκθεσης αγροτουρισμού Επιδαύρου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός, λάμπρυνε με την παρουσία του την Έκθεση αγροτουρισμού Επιδαύρου, που άνοιξε σήμερα τις πύλες της ενώ τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή, στο λιμανάκι της Αρχαίας Επιδαύρου. Παρόντες ήταν ακόμα, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Μαλτέζος, ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης κ.α. Πλημμυρισμένη με γεύσεις […]

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” – Νέος υποψήφιος ο Χαράλαμπος Καλαντζής

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται! ΜΑΖΙ  ΜΑΣ και ο Χαράλαμπος  Καλαντζής του Γεωργίου και της Ελένης. Ο Μπάμπης μεγάλωσε στο Κουρτάκι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στους Μύλους για πάνω από μία δεκαετία. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και παράλληλα ασχολείται με αγροτικές εργασίες. Είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου (Τμήμα Ηλεκτρονικής) και Ι.Ε.Κ. (Τμήματος Γραμματείας, Διεύθυνσης και Διοίκησης). Μόλις 25 ετών εκλέχθηκε […]