18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πρόστιμα από το Λιμενικό σε…παράνομους κολυμβητές

Έφοδο σε παραλίες της Αργολίδας έκανε σήμερα το Λιμεναρχείο για παραβάτες των απαγορευτικών μέτρων για την αποτροπή μετάδοση και εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παρέες νεαρών κυρίως ατόμων παρά τις απαγορεύσεις και τα πρόστιμα έσπευσαν σήμερα σε παραλίες για να κάνουν μπάνιο και ηλιοθεραπεία.

 

Ενδεικτικά, στην παραλία Αρβανιτιάς το Λιμενικό Ναυπλίου έκανε έφοδο από στεριά και θάλασσα στις 3 περίπου το μεσημέρι της Κυριακής οπού βεβαίωσε πρόστιμα σε νεαρά άτομα.

 

Εφόδους το Λιμενικό Ναυπλίου έκανε και σε όλο το παραλιακό μέτωπο μέχρι τα Ίρια και βεβαίωσε παραβάσεις τόσο για μπάνια όσο και για άσκοπες μετακινήσεις.

Περισσότερα Άρθρα

Σαν σήμερα πέθανε ο διασημότερος μάγος όλων των εποχών

Ο θρυλικός μάγος Χάρι Χουντίνι  έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα στις 31 Οκτωβρίου του 1926. Γεννήθηκε  στις 24 Μαρτίου του 1874 στη Βουδαπέστη. Το πραγματικό του όνομα ήταν Έριχ Βάις. Το 1878 η οικογένειά του μετανάστευσε στις ΗΠΑ και ο πατέρας του έγινε ο πρώτος ραβίνος του Άπλετον στο Ουισκόνσιν. Ο ίδιος, από μικρή […]

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου Τι λένε τα ζώδια σήμερα; ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Πολλά από τα άτομα που διεκδικούν την καρδιά σας ίσως και να σας έχουν πει υπερβολές και ψέματα για να τραβήξουν την προσοχή σας και να κερδίσουν την καρδιά σας. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Οι μόνιμες διαφωνίες που έχετε με […]