20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στην τηλεόραση του ALPHA η πρωτοβουλία του Δημήτρη Καμπόσου (video)

Η πρωτοβουλία του δημάρχου Άργους- Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου να προμηθεύσει με 40 στολές και με δικά του έξοδα το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Άργους-Μυκηνών, δεν πέρασε απαρατήρητη από την τηλεόραση του ALPHA.

Στη σημερινή εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά και με οπτικό υλικό σε αυτή τη σπουδαία κίνηση του κ. Καμπόσου που υλοποίησε την υπόσχεση του καθώς όπως είπε “Αυτή τη στιγμή περισσότερο από ποτέ πρέπει να προσφέρουμε στον τομέα υγείας και το προσωπικό του”.

Οι στολές παραδόθηκαν από τον ίδιο τον Δήμαρχο για το νοσηλευτικό προσωπικό στην διοικήτρια του νοσοκομείου κ.Μαρία Σαρίδη.

Το βίντεο από τη σημερινή εκπομπή: 

 

Ευχαριστώ πολύ τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση και τους συνεργάτες του για τα καλά τους λόγια σήμερα στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha!Εκτιμώ ιδιαιτέρως τα ενθαρρυντικά τους λόγια.

Gepostet von Δημήτρης Καμπόσος am Samstag, 11. April 2020

Περισσότερα Άρθρα

Δράμα: Γιος τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα του

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη της Δράμας, όταν ένας άντρας τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό συμβάν συνέβη έπειτα από έντονο διαπληκτισμό μητέρας και γιου. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον δράστη, ωστόσο ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί οι λόγοι που τον οδήγησαν […]

ΟΗΕ: Σε αυτοσυγκράτηση καλεί ο Γκουτιέρες μετά τη δολοφονία του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα Μοχσέν Φαχριζαντέχ

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτιέρες προέτρεψε την Παρασκευή σε αυτοσυγκράτηση μετά τη δολοφονία του Ιρανού εξέχοντα πυρηνικού επιστήμονα Μοχσέν Φαχριζαντέχ, για την οποία η Τεχεράνη επέρριψε την ευθύνη στο Ισραήλ. «Ενημερωθήκαμε για τις αναφορές ότι ένας Ιρανός πυρηνικός επιστήμονας δολοφονήθηκε σήμερα κοντά στην Τεχεράνη . Καλούμε σε αυτοσυγκράτηση και τονίζουμε την ανάγκη […]