19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δεύτερος γύρος απολυμάνσεων από τον Δήμο Ναυπλιέων

Ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος απολύμανσης που πραγματοποιεί ο Δήμος Ναυπλιέων. Η αρχή έγινε σήμερα από τα Ίρια και την Κάντια.

Επόμενος σταθμός της δράσης των απολυμάνσεων που έχει ξεκινήσει από το πρωί του Σαββάτου ο Δήμος Ναυπλιέων, ήταν το Βιβάρι, το Δρέπανο και η Καλλιθέα.

Οι απολυμάνσεις θα διαρκέσουν όλο το Σάββατο και θα συνεχιστούν και την Κυριακή σε όλο τον Δήμο Ναυπλιέων.

Περισσότερα Άρθρα

«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»: Αύριο το Συνέδριο του Πρωτογενούς Τομέα

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 17:30, ανοίγει η αυλαία για το Συνέδριο του Πρωτογενούς Τομέα που θα πραγματοποιηθεί στο  πλαίσιο της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» στο συνεδριακό κέντρο της έκθεσης. Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα μέσα από τη δημιουργία συνεργασιών θα βρεθεί στο επίκεντρο των εργασιών του. Το συνέδριο φιλοξενεί διακεκριμένους επιστήμονες και επιχειρηματίες που θα αναπτύξουν […]

Γ. Μανιάτης: «Λένε Ναι σε Καρπενήσι, Άμφισσα, Γιαννιτσά για Φυσικό Αέριο. Λένε Όχι σε Καλαμάτα, Τρίπολη, Άργος – Ναύπλιο, Σπάρτη, Κόρινθο»

Ο Bουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε 18 πόλεις, επεκτείνεται άμεσα με απόφαση της κυβέρνησης το Φυσικό Αέριο με προκηρύξεις που δημοσιεύονται άμεσα για τρεις Περιφέρειες της χώρας (Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη). Ο προϋπολογισμός επέκτασης του δικτύου Φυσικό Αερίου, είναι 172.000.000 € και περιλαμβάνει ανάμεσα […]