17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Υγειονομικές Υπηρεσίες θερμομέτρησης στο Κατάστημα Κράτησης Κορίνθου από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ Άργους

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο συνεργασίας με τη Γενική Γραμματεία Αντιεγκληματικής Πολιτικής ,με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, υλοποιεί καθημερινά δράσεις, με στόχο και σκοπό να σπάσει την αλυσίδα εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19 ).

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ Dr Αντώνιο Αυγερινό ,η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άργους, με την Προϊσταμένη και τους Εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής ανταποκρίθηκαν άμεσα .

Από τις 19 Μαρτίου 2020 καθημερινά ,τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, μεταβαίνουν στο Κατάστημα Κράτησης Κορίνθου προσφέροντας τις υπηρεσίες τους, υλοποιώντας πρόγραμμα θερμομέτρησης στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, διοικητικό προσωπικό, επισκέπτες . Παράλληλα υπάρχει ετοιμότητα παροχής Πρώτων Βοηθειών, εάν χρειαστεί .

Τέλος να αναφέρουμε, ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι αυτάρκης στα απαραίτητα υλικά προστασίας που απαιτούνται.

Περισσότερα Άρθρα

Η Τσικνοπέμπτη στην Ελλάδα και τον κόσμο…

Η Τσικνοπέμπτη θεωρείται και ως η …επίσημη έναρξη της αποκριάτικης περιόδου. Και αν πιστεύεται ότι την Τσικνοπέμπτη τη γιορτάζουμε μόνο στην Ελλάδα, πλανάσθαι… Οι Γερμανοί, λοιπόν, γιορτάζουν αντίστοιχα την Weiberfastnacht,το καρναβάλι των γυναικών ή αλλιώς το κόψιμο της γραβάτας. Σύμφωνα με τις επιταγές του εθίμου οι άνδρες, ανεξαρτήτως θέσεως και αξιώματος, που φορούν γραβάτα, πρέπει […]

Η ιστορική Τριπολιτσά τίμησε τους πολιούχους της Αγίους Νεομάρτυρας Δημήτριον και Παύλον

  Υπό Αιδεσιμόλ. Δημητρίου Λυμπεροπούλου Εφημερίου Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού – Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου Τριπόλεως.   «Των Μαρτύρων οι σύναθλοι εκκλησίας το στήριγμα, άνθη τα μυρίπνοα Θείας Πίστεως, των χαρισμάτων του Πνεύματος, η βρύσις η δίκρουνος, ορθοδόξων η χαρά, η δυάς η περίδοξος, ανυμνείσθω μοι, των στερρών του Χριστού Νεομαρτύρων. Ο Δημήτριος και […]