15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήρια ανακοίνωση οικογένειας Δημητρίου Σφυρή

Η οικογένεια του αειμνήστου Δημητρίου Σφυρή, τέως Δημάρχου του Δήμου Ερμιονίδας, ευχαριστεί δημόσια, όλους όσοι κατέθεσαν χρήματα στην μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, στο σωματείο ‘ΕΛΠΙΔΑ’ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, καταφέρνοντας να συγκεντρωθεί το ποσό των 8.590€.
Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στο πένθος μας.
Λόγοι προσωπικών δεδομένων δε μας επιτρέπουν να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία όλων των δωρητών.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την αγαπημένη μας φίλη Ρωξάνη Μάτσα, που πραγματοποίησε δωρεά στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, για να φυτευτεί ένα δέντρο στη μνήμη του λατρευτού μας Δημήτρη, στο “Λόφο των Αναμνήσεων”.
Η δωρεά και το όνομα του αποθανόντος θα καταγραφεί στο “Βιβλίο των Αναμνήσεων”, που φυλάσσεται στην εκκλησία της Σχολής Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος, in “Remembrance of Dimitris Sfyris”.

Η σύζυγος: Ζιζή Σφυρή

Οι κόρες: Σοφία & Μπέτυ Σφυρή

Περισσότερα Άρθρα

Πανελλήνιες 2019: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

Με την αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και γονέων να φτάνει στο κατακόρυφο, πλησιάζει η μέρα της αλήθειας, που θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές 2019. Σύμφωνα με τα «Φοιτητικά Νέα», η ημερομηνία που θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2019 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, «κλειδώνει» για την Παρασκευή, 28 Ιουνίου. Έτσι, […]

Θανατηφόρο τροχαίο στο Κακόβατο Ηλείας

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε έναν 75χρονο άνδρα στην διασταύρωση του Κακόβατου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Στο σημείο μετέβη άμεσα πλήρωμα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ηλικιωμένο και τον μετέφερε στη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, όπου διαπιστώθηκε […]