20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έμπρακτη η βοήθεια της Περιφέρειας στα νοσοκομεία της Αργολίδας

Ένα φορτίο αναπνευστικών συσκευών CPAP παρέλαβαν σήμερα η διοικήτρια Νοσοκομείου Αργολίδας, Μαρία Σαρίδη και ο Υποδιοικητής Ναυπλίου, Θόδωρος Βασιλόπουλος.
O Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος που έκανε την παράδοση, τόνισε ότι “Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι στην πρώτη γραμμή στο να εξασφαλίσει και να διανέμει μηχανήματα και εφόδια που θα αναβαθμίζουν άμεσα τις δυνατότητες των Νοσοκομείων.
Συνεχίζουμε να ενισχύουμε με όποιο τρόπο περνάει από το χέρι μας τους ανθρώπους με τις πράσινες και λευκές μπλούζες για να δίνουν τη μάχη εναντίον της πανδημίας του κορωνοιού”.

Περισσότερα Άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ: Η Κατάρρευση και η Προοπτική

Του Γιάννη Μανιάτη * Αποκαλυπτικά και πολύ χρήσιμα ιστορικά και πολιτικά τα τελευταία χρόνια. Είχαμε τρεις  καταρρεύσεις και  μια  προοπτική. Α. Κατάρρευση του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι διακοπές στα κότερα εφοπλιστών, η χλιδή, τα πλουσιοπάροχα ανταλλάγματα διορισμού σε επιφανείς δημόσιες θέσεις, ήρθαν σε συνέχεια του σκανδάλου, «Μανόλο- Παππά» των 120 εκ.€, των βοσκοτόπων του […]

Πανηγυρίζει η Νέα Τίρυνθα

Με θρησκευτική λαμπρότητα η Νέα Τίρυνθα εορτάζει την θεομητορική εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου. Σήμερα, παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός Ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Παπουλέση, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας σε όλη τη κωμόπολη προς ευλογία του τόπου και […]