20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας ζητάει την στήριξη υγειονομικών μονάδων

Μέσα από την πρωτοφανή κρίση που βιώνουμε αναδεικνύονται πρότυπα ταγμένα στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου. Μέσα σε αντίξοες συνθήκες όλοι οι γιατροί , το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και το προσωπικό που εργάζεται στα νοσοκομεία της χώρας δίνουν ένα μεγάλο αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID 19.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει μέσα από τις καρδιές όλων των μελών της το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλης της χώρας για τον μεγάλο αγώνα που δίνουν καθημερινά με κίνδυνο την ζωή τους.

Όμως υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε βασικό εξοπλισμό.

Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και τις άμεσες πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς των επιχειρήσεων της χώρας που προσφέρουν εμπράκτως στη στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και συνδράμουν στον κοινό αγώνα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης.

Όμως παρά τις προσπάθειες, η διαθεσιμότητα και η προμήθεια εξοπλισμού ατομικής προστασίας και άλλων ιατρικών συσκευών καθώς και ΜΕΘ, παραμένει ανησυχητική με γιατρούς και νοσηλευτές να αναφέρουν σοβαρές ελλείψεις.

Οι ελλείψεις αυτές εκθέτουν τους εργαζόμενους στην Υγεία σε υψηλότερο κίνδυνο μόλυνσης, κάτι που με τη σειρά του εκθέτει σε μεγαλύτερο κίνδυνο τους ασθενείς αλλά και ολόκληρο το Σύστημα Υγείας.

Κύριε Υπουργέ Υγείας,
κύριε Περιφερειάρχη Πελοποννήσου,
κύριε Αντιπεριφερειαρχη Αργολίδας

σας παρακαλούμε άμεσα να καλύψετε όλα τα κενά που υπάρχουν, είναι αδιανόητο να χάνουν τον χρόνο τους για αυτά τα ζητήματα. Κυρίαρχο ζήτημα είναι, να είναι καλά για να είμαστε όλοι καλά.

Σας ζητάμε άμεσα να τροφοδοτήσετε με εξοπλισμό όλες τις υγειονομικές μονάδες.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας θα σταθεί ενεργά, με όσα μέσα διαθέτει, στην προσπάθεια της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μένουμε όλοι σπίτι
για να ξαναβρεθούμε αύριο

Για το Δ.Σ της Ο.Ε.Β.Ε.Α

Περισσότερα Άρθρα

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας: Μέτρα προστασίας της υγείας όλων των εργαζομένων, όλου του Ελληνικού λαού

Η πολιτική όλων των κυβερνήσεων και της ΕΕ που αντιμετωπίζει την Υγεία ως εμπόρευμα, αποδεικνύεται σήμερα με δραματικό τρόπο ότι είναι επικίνδυνη για το ύψιστο αγαθό της ζωής και της υγείας του λαού. Με αίσθημα ευθύνης παίρνουμε όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας των συνανθρώπων μας. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί και αυτή τη δοκιμασία με […]

PhytoEpignosi – Η πρώτη Ελληνική δωρεάν πλατφόρμα που οι αγρότες μπορούν να ελέγξουν την τυπική υγεία των καλλιεργειών τους!

Το PhytoEpignosi είναι η πρώτη Ελληνική δωρεάν πλατφόρμα τυπικής ανάλυσης-αναγνώρισης υγείας των Ελληνικών καλλιεργειών μέσω φωτογραφιών που μπορούν να βγάλουν από μόνοι τους οι αγρότες. Πώς μπορεί να φαίνεται η υψηλής παραγωγής βιώσιμη γεωργία; Το PhytoEpignosi εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο η ανάλυση των εικόνων που προέρχονται από χωράφια μπορεί να βοηθήσει τους αγρότες […]