19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Θυελλώδεις άνεμοι 8 Μποφόρ

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 264/08-04-2020/1000 UTC ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΜΥ, συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι 08/22 UTC για το Νοτιοδυτικό Αιγαίο Βόρειοι βορειοανατολικοί 7 ή 8 .

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των σκαφών που ευρίσκονται σε λιμένες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής μας:

(α) Να προβούν ΑΜΕΣΑ στην ασφαλή πρόσδεση και τακτικό έλεγχο των σκαφών τους.

(β) Να ευρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για παροχή συνδρομής εφόσον απαιτηθεί.

(γ) Να μην αποπλεύσουν έως τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών ή εφόσον ήδη έχουν αποπλεύσει να επιστρέψουν εγκαίρως σε ασφαλή λιμένα ή όρμο.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση ανάγκης η επικοινωνία με την Υπηρεσίας μας πραγματοποιείται στο κανάλι VHF 12 και τηλεφωνικά στο 2752022974, 2752027022 και στο τηλέφωνο ανάγκης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής 108.

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Περισσότερα Άρθρα

Την επέτειο της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τίμησαν στο Ναύπλιο

Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Ναύπλιο από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για την Ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Στις 11 το πρωί τελέσθηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ιερουργούντος του εφημέριου του Ναού Πρωτοπρεσβύτερου π. Παναγιώτη Κιντή. Μετά το πέρας της δοξολογίας πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον απόστρατο αξιωματικό Π.Ν. Στέφανο Ανδρονικίδη. […]

Μαθήτρια από τη Νέα Κίο νικήτρια στο διαγωνισμό Ορθογραφίας και Γλώσσας

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 διεξήχθη στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης ο τελικός του διαγωνισμού Ορθογραφίας και Γλώσσας για μαθητές Γυμνασίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι επιτυχόντες στον προκριματικό διαγωνισμό της 9ης Φεβρουαρίου 2020 μαθητές από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου -ανάμεσα τους και δύο μαθήτριες της Β’ και Γ’ τάξης του Γυμνασίου Νέας Κίου – […]