13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Μπαλατσινού «αδειάζει» τον Κούλογλου: «Εσείς υπήρξατε κρατικοδίαιτος, όχι εγώ»

Η Τζένη Μπαλατσινού δίνει μια καθαρή απάντηση στα fake news για «διαφήμιση 92.000 ευρώ» από τη διαφημιστική καμπάνια του «Μένουμε σπίτι».

Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.. Το http://www.jenny.gr  δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη.

To site που υποτίθεται ότι πήρε τέτοια διαφήμιση ανήκει στην εταιρία Liquid πλέον και όχι στη σύζυγο του υπουργού Υγείας.

Την ψευδή είδηση δημοσίευσε το site του Στέλιου Κούλογλου tvxs.gr. Χαρακτηρίζει ως σκάνδαλο την καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι» και ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο το να προβάλλεται η συγκεκριμένη καμπάνια στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας.

 

Τελικά όμως δεν προβάλλεται στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας και στο site που προβάλλεται δε δίνονται 92.000 ευρώ… Ούτε καν σε ολόκληρο τον όμιλο που ανήκει το συγκεκριμένο site δε δίνονται τόσα χρήματα.

πηγη

Περισσότερα Άρθρα

Κοντεύουν τους 9.000 οι εμβολιασμοί στην Αργολίδα

Η 96χρονη κυρία Παναγιώτα από το Κουτσοπόδι εμβολιάστηκε σήμερα κατόπιν ραντεβού στο Νοσοκομείο Άργους, με την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. “Δεν αισθάνθηκα καμία ενόχληση” δήλωσε η κύρια Παναγιώτα μετά την έξοδο της από το Νοσοκομείο. Σε όλη την Ελλάδα μέχρι σήμερα 9/3 έχουν πραγματοποιηθεί 1.126.060 εμβολιασμοί, 753.637 της 1ης δόσης και 372.423 […]

Ναύπλιο: Παρουσίαση του βιβλίου «Στα ίχνη του συλλογικού ανθρώπου» του Παναγιώτη Μπούρδαλα

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων, το βιβλιοπωλείο «Nafplia Bookstore» & τις Εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Μπούρδαλα: «Στα Ίχνη του Συλλογικού Ανθρώπου»! 55 σημαδούρες υπαρκτικής και κοινωνικής θε-ανθρωπολογίας Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:30΄ στην αίθουσα του Βουλευτικού (Σταϊκοπούλου, Ναύπλιο). […]