19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Όλοι μαζί στο σπίτι» πρόγραμμα από το δήμο Άργους Μυκηνών για τα αδέσποτα

Με έκπτωση 50% στους λογαριασμούς του νερού ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενισχύει την προσπάθεια υιοθεσίας αδέσποτων ζώων

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών θέλοντας να αντιμετωπίσει το ζήτημα των αδέσποτων ζώων που ταλαιπωρούνται και κινδυνεύουν στους δρόμους, εφαρμόζει για πρώτη φορά ένα πρωτοπόρο σύστημα υιοθεσίας που θα βοηθήσει τους μικρούς μας φίλους να βρουν το σπίτι που τους αξίζει. Καθημερινά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Άργους Μυκηνών αδέσποτα ζώα στειρώνονται, εμβολιάζονται, θεραπεύονται από τυχόν τραυματισμούς και επανατοποθετούνται στο φυσικό τους περιβάλλον. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην προσπάθεια μας να βρουν όλα αυτά τα ζώα την αγάπη και την φροντίδα που τους αξίζει ο Δήμος Άργους Μυκηνών παρέχει έκπτωση 50% στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΑΡΜ, σε όποιον υιοθετήσει υπεύθυνα ένα αδέσποτο ζωάκι.

Αυτή την περίοδο που όλοι μένουμε στο σπίτι είναι μια καλή ευκαιρία να εντάξουμε στην οικογένεια μας έναν πιστό φίλο και να σώσουμε μια ζωή από τους δρόμους. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν στο site και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Άργους Μυκηνών οι φωτογραφίες των ζώων που μπορείτε να υιοθετήσετε. Ας μείνουμε λοιπόν «Όλοι μαζί στο σπίτι».

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Δυστυχώς, παιδιά δεν θα κάνουμε

Υπάρχει μια λαϊκή φιλολογία που λέει ότι στην Ελλάδα μειώνονται οι γεννήσεις διότι δεν υπάρχει επαρκής οικονομική και λειτουργική βοήθεια από το κράτος προς τους γονείς ή τους υποψήφιους γονείς. Πρόκειται για σαχλαμάρα ολκής. Διότι αν έτσι είχαν τα πράγματα, τη δεκαετία του ’30 θα γεννιούνταν λιγότερα παιδιά από τη δεκαετία του ’60 και τη […]

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 66χρονος στο νοσοκομείο του Ρίου

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση έχει περιέλθει η υγεία του 66χρονου που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ρίου Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής έχει παρουσιάσει ανεπάρκεια ζωτικών οργάνων. Οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.