19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Λιμενικό της Αργολίδας για μεγάλο κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά του Τολού

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρέθηκε η Λιμενική Αρχή του Ναυπλίου στην Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής ύστερα από τον εντοπισμό στην θαλάσσια περιοχή του Τολού μεγάλου κρουαζιερόπλοιου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για το πλοίο SEABOURN OVATION με σημαία Μπαχάμες το οποίο κατά το παρελθόν έχει επισκεφθεί την περιοχή μας και συγκεκριμένα το Ναύπλιο.

Το πλοίο εντοπίσθηκε να πλέει το απόγευμα της Κυριακής 5 Απριλίου στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Τολού και κοντά στη νήσο Πλατιά.

Το λιμενικό τέθηκε σε επιφυλακή ώστε να διαπιστωθούν οι προθέσεις του καπετάνιου καθώς ισχύουν τα απαγορευτικά μέτρα λόγω του κορονοϊού.

Ύστερα από επικοινωνία οι υπεύθυνοι του πλοίου διαβεβαίωσαν πως είναι κενό επιβατών και προορισμός τους είναι η νησίδα Άγιο Γεώργιος στον Σαρωνικό όπου με εντολή του Υπουργείου Ναυτιλίας έχουν συγκεντρωθεί και άλλα κρουαζιερόπλοια.

Αργότερα το απόγευμα το πλοίο εγκατέλειψε την θαλάσσια περιοχή του Αργολικού κόλπου με προορισμό τον Αργοσαρωνικό.

Περισσότερα Άρθρα

Νέα Υόρκη: Άλλοι 779 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Η Νέα Υόρκη κατέγραψε νέο αρνητικό ρεκόρ θανάτων από τον νέο κορονοϊό, με 779 νεκρούς σε διάστημα 24 ωρών, όμως η εξέλιξη της πανδημίας σταθεροποιείται, δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο. Τα μέτρα της απομόνωσης, της διακοπής των μη αναγκαίων δραστηριοτήτων και της κοινωνικής αποστασιοποίησης «λειτουργούν», διαβεβαίωσε ο κυβερνήτης. «Η καμπύλη» της εξέλιξης του αριθμού […]

Ευχές του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για τα Χριστούγεννα

Το χθεσινό μήνυμα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για τα Χριστούγεννα: “Αύριο γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους Πελοποννησίους, είτε κατοικούν εδώ, είτε είναι διεσπαρμένοι σε όλη τη Γη, η αυριανή ημέρα να φέρει ειρήνη στις καρδιές τους και πρόοδο. Εύχομαι, για την Περιφέρειά μας, τα φετινά Χριστούγεννα να […]