19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Δεκάδες πιστοί στην εκκλησία – Αστυνομικοί τους απομάκρυναν και μοίρασαν πρόστιμα

Κινητοποίηση της αστυνομίας έγινε το πρωί της Κυριακής στην Πάτρα, καθώς είχε συγκεντρωθεί κόσμος στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Όπως μεταδίδει το tempo24, αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι, έσπευσαν στο Ιερό Ναό μετά από πρόσκληση του ιερέα για να κοινωνήσουν και να λάβουν αντίδωρο (πιθανότατα δεν πραγματοποιήθηκε λειτουργία).

Αποτέλεσμα της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων ήταν να προκληθεί ένταση, δεδομένου ότι πολλοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί και διαμαρτύρονταν για την παρουσία της Αστυνομίας, ενώ άλλοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού.

Τελικά η ένταση τερματίστηκε με τους αστυνομικούς να επιδίδουν σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους πρόστιμα, καθώς δεν είχαν βεβαίωση εξόδου.

Παράλληλα ο Ιερός Ναός έκλεισε και οι πιστοί αποχώρησαν.

Πηγή: tempo24

Περισσότερα Άρθρα

«Χρόνια σαν Τριαντάφυλλα» αύριο και μεθαύριο στον “Πελαργό”

«Χρόνια σαν Τριαντάφυλλα» Στον κεντρικό ρόλο ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος Παραστάσεις: ·18,19/08/2019 Εργοστάσιο “Πελαργός”, Νέα Κίος ·24/08/2019 Αρχαίο Θέατρο Άργους ·07/09/2019 Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος και 7€ μειωμένη είσοδος (παιδικό 6-12χρ., μαθητικό, φοιτητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ) Σημεία προπώλησης για 18,19/08/2019 καθώς και 24/08/2019:  Άργος: Κ.Ε.Δ.Α.Μ. : Βασ. Σοφίας 2 / Εν Λευκώ (Καφέ-Μπαρ) […]

Το 40νθήμερο μνημόσυνο της Κατερίνας Παπαδριανού

Την προσεχή Κυριακή 15 Δεκεμβρίου θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο της αγαπημένης συγγραφέα της Αργολίδας Κατερίνας Παπαδριανού. Το μνημόσυνο θα τελεστεί στον Ι.Ν Αγίου Ανδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδας μετά τη Θεία Λειτουργία στις 9.30π.μ.