19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Στους 67 οι νεκροί στην Ελλάδα – 4 επιπλέον θάνατοι

Τέσσερις συμπολίτες μας κατέληξαν τις τελευταίες ώρες από κορονοϊό. Έτσι συνολικά οι άνθρωποι που έχουν φύγει από τη ζωή λόγω της ασθένειας ανέρχονται πλέον σε 67.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα θύματα είναι ένας άνδρας 84 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μια γυναίκα ηλικίας 91 ετών από το νοσοκομείο «Αττικόν», ένας 82χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και ένας 65χρονος που κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ.

Περισσότερα Άρθρα

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι στο Ηραίο

Ολική καταστροφή υπέστη το διώροφο σπίτι που νωρίτερα- και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έπιασε φωτιά στο Ηραίο. Πρώτιστο μέλημα των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε άμεσα ήταν να μην επεκταθεί η φωτιά σε παρακείμενη αποθήκη. Νωρίτερα είχαν απεγκλωβιστεί οι δυο ηλικιωμένοι κάτοικοι του σπιτιού από συγγενικά τους πρόσωπα.

Self test: Δωρεάν από 31 Μαΐου για όλους τους 18 έως 30 ετών

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, ανακοίνωσε μέσω Facebook από αύριο Δευτέρα 31/5, θα διατίθενται δωρεάν δύο self test την εβδομάδα, σε όλους τους πολίτες από 18 έως 30 ετών, χωρίς να έχουν την υποχρέωση να δηλώνουν το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα. Η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου Από αύριο, Δευτέρα, 31 Μαΐου, ο κύκλος δικαιούχων […]