15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Η κατάρα των Κένεντι» ξαναχτυπά: Αγνοούνται δύο μέλη της οικογένειας

Δύο μέλη της οικογένειας Κένεντι, η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο μικρός της γιος, αγνοούνται από την Πέμπτη μετά από μια διαδρομή τους με κανό, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης του Μέριλαντ Λάρι Χόγκαν, σε μια ακόμη τραγωδία στην πιο διάσημη πολιτική δυναστεία στις ΗΠΑ.

Η Μέιβ Κένεντι Μακκίν, 40 χρονών και ο γιος της Γκιντεόν, 8 χρονών, δεν επέστρεψαν την Πέμπτη από ένα ταξίδι τους στο Τσέζαπικ Μπέι, δήλωσε ο Χόγκαν, ανακοινώνοντας τα «άσχημα νέα» σε δημοσιογράφους.

«Διεξάγονται εντατικές έρευνες από το βράδυ της Πέμπτης από την αστυνομία, την ακτοφυλακή και την πυροσβεστική», τόνισε.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Άνι Άρουντελ τόνισε ότι έλαβε κλήση την Πέμπτη περίπου στις 16:30 τοπική ώρα, με αναφορά για δύο ανθρώπους σε ένα μικρό κανό ή καγιάκ στο Τσέζαπικ Μπέι. Διασώστες έφτασαν στην περιοχή και ξεκίνησαν οι έρευνες. Περίπου στις 19:00, τοπική ώρα, βρέθηκαν το καγιάκ και κουπιά, αλλά όχι οι αγνοούμενοι, ανέφερε η υπηρεσία.

Η Μέιβ είναι η κόρη της Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, μεγαλύτερης κόρης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1968 και ανιψιά του τέως προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1963.

«Η κατάρα των Κένεντι»

Η οικογένεια Κένεντι, μια από τις μεγάλες οικογένειες της αμερικανικής πολιτικής ζωής, έχει βιώσει πολλές τραγωδίες.

Ο Τζον Φ. Κένεντι (JFK) που διετέλεσε για τρία χρόνια πρόεδρος των ΗΠΑ δολοφονήθηκε στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963.

Τον Ιούνιο του 1968, ο μικρότερος αδερφός του Ρόμπερτ, με πιθανότητες να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές, δολοφονήθηκε στο Λος Άντζελες.

Ένας από τους γιους του Ρόμπερτ Κένεντι, ο Ντέιβιντ, πέθανε σε ηλικία 28 ετών από υπερβολική δόση κοκαΐνης σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα το 1984.

Το 1999, ο γιος του JFK σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του Κάρολιν και την αδελφή του Λορέν σε συντριβή αεροσκάφους στη Μασαχουσέτη.

Η Σίρσα Κένεντι Χιλ, εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, επίσης πέθανε πέρσι, σε ηλικία 22 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Περισσότερα Άρθρα

Λαϊκές αγορές: Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου – Τί αναφέρει

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε, από σήμερα έως και την Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 ώρα 21.00, το σχέδιο νόμου για την «Αναμόρφωση και εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των λαϊκών αγορών και του υπαίθριου εμπορίου». Όπως σημειώνει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, «προωθείται ο εκσυγχρονισμός στη διαδικασία αδειοδότησης, στη δραστηριοποίηση και προώθηση των προϊόντων […]

Εγκρίθηκε ομόφωνα η ίδρυση του Μουσείου Ερμιόνης

Συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη σήμερα  το Συμβούλιο Μουσείων με την συμμετοχή και του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου υπό την Προεδρεία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργου Διδασκάλου. Ανάμεσα στα θέματα της συνεδρίασης ήταν και η έγκριση του κτιριολογικού προγράμματος του Αρχαιολογικού Μουσείου Ερμιόνης (μετατροπή παλαιού δημαρχείου Ερμιόνης) του  Δήμου Ερμιονίδας, της Π.Ε. Αργολίδας στην  Περιφέρεια […]