18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Πουλάς: Φτάνει η υποκρισία για τη στήριξη του ΕΣΥ

«Με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι όχι μόνο στη Βουλή, αλλά και στην κοινωνία, ολοένα και περισσότερες φωνές υπερασπίζονται το ΕΣΥ και τους ανθρώπους του, γιατρούς και νοσηλευτές, με αφορμή την μάχη που δίνουν κατά του κορονοϊού.

Ως ένας άνθρωπος που υπηρέτησα το ΕΣΥ επί δεκαετίες στο Γ.Ν.Άργους, γνωρίζω πολύ καλά ότι ο αγώνας γιατρών και νοσηλευτών του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την σωτηρία της ανθρώπινης ζωής δεν είναι μόνο τωρινός, αλλά διαχρονικός, απέναντι σε όλες τις αρρώστιες, προς όλους τους ασθενείς και χωρίς διακρίσεις κοινωνικές και οικονομικές. Δεν περίμενα λοιπόν, τον κορονοϊό για να διαπιστώσω τον μόχθο και την προσπάθεια τους.

Εδώ και 8 μήνες που βρίσκομαι στη Βουλή ως εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, στηρίζω με πλήθος από ερωτήσεις, ομιλίες και παρεμβάσεις την ενίσχυση του ΕΣΥ και την έμπρακτη αναγνώριση των ανθρώπων του, ακόμα και όταν η δημόσια υγεία δεν ήταν επίκαιρη. Δεν δέχομαι λοιπόν, μαθήματα από ανθρώπους που ήταν εξαφανισμένοι μέχρι σήμερα.

Το Κίνημα Αλλαγής με αίσθημα ευθύνης έχει ήδη χρηματοδοτήσει τον εξοπλισμό πέντε κλινών την ΜΕθ με χρήματα ημών των βουλευτών. Άλλωστε, ο κάθε ένας πολίτης ατομικά έχει ευθύνη και επιλογή να συνεισφέρει στην κοινή προσπάθεια με όποιον τρόπο επιλέγει, χωρίς να το διαφημίζει και να το κάνει σημαία επικοινωνιακής ευκαιρίας. Η πανδημία του κορονοϊού δεν προσφέρεται για πλειοδοσία λαϊκισμού και κινήσεων εντυπωσιασμού. Κάθε φωνή όμως, που απαιτεί την στήριξη του ΕΣΥ από την Πολιτεία, που είναι και η μοναδική υπεύθυνη για την οργάνωση, στελέχωση και χρηματοδότηση του, είναι χρήσιμη για το κοινό συμφέρον.

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση του Ανδρέα Πουλά με εκπρόσωπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Ανδρέα Μπράγκα και τον Γενικό Γραμματέα Ηλία Ντούμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας πραγματοποίησε ο βουλευτής Αργολίδας  Ανδρέας Πουλάς σήμερα στο γραφείο του. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας αναφέρθηκαν εκτενώς στο οξύ πρόβλημα της υποστελέχωσης που επικρατεί στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και τις […]

Ξεκινούν τα έργα συντήρησης της σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος – Άργος – Ναύπλιο

Ξεκινούν τα έργα συντήρησης στην μετρική σιδηροδρομική γραμμή, στη διαδρομή Κόρινθος – Άργος – Ναύπλιο, στην οποία προγραμματίζεται να επανακυκλοφορήσουν συρμοί περί τα μέσα του επόμενου έτους. Αυτό έγινε γνωστό στη διάρκεια της συνάντησης που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε στην Αθήνα με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Θανάση Κοτταρά, το μεσημέρι της […]