17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία – Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (2.4.2020) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στο όχημά του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) ράβδος (γκλοπ). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής τροχοφόρου

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας, που είχε γίνει την 07.08.2019 στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο (2) ανηλίκων, για κλοπή τροχοφόρου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθησαν, χθες (2.4.2020) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 29 και 29 ετών, καθώς και 20χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημά τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι κρότου και -3- φυσίγγια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας περίπτωση κλοπής τροχοφόρου

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ημεδαπής, που είχε γίνει την 11/12.9.2018 στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.

Περισσότερα Άρθρα

Το Φαρμακείο Natura στο Τολό Αργολίδας ζητά προσωπικό

Το Φαρμακείο Natura στο Τολό Αργολίδας, ζητά -Φαρμακοποιό (κάτοχο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος) -Βοηθό φαρμακείου -Τεχνικό φαρμάκων και καλλυντικών με 5ετη τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητα προσόντα: Ευχάριστη και φιλική παρουσία Άριστη γνώση Αγγλικών (δεύτερη γλώσσα θα ληφθεί υπόψιν) Πλήρως εμβολιασμένη/ος Οργανωτικές Ικανότητες Ομαδικό πνεύμα Συστατική επιστολή από προηγούμενο εργοδότη Αξίες: Ευγένεια […]

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Τα 18 Γραφεία Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας μόνο φέτος έχουν αντιμετωπίσει πάνω από 10.000 περιστατικά»

«Καλούμε όλες τις γυναίκες που απειλείται η ασφάλειά τους με οποιοδήποτε τρόπο να μιλήσουν ανοιχτά» Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τιμώντας και υποστηρίζοντας τη Διεθνή Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών επισκέφτηκε σήμερα αστυνομικούς που μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια στην πλατεία Συντάγματος. Ο κ. Θεοδωρικάκος αφού συνομίλησε με γυναίκες αστυνομικούς που στελεχώνουν τα […]