6 °C Argos, GR
16 Ιανουαρίου 2022

Δωρεάν διάθεση οχημάτων σε 3 μεγάλους Δήμους της Αργολίδας από την Μπεντενίτη Π. & Σία Ο.Ε.

H αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Μπεντενίτη Π. & Σία Ο.Ε.παραχώρησε τρία οχήματα της Εταιρίας, ένα σε κάθε μεγάλο Δήμο του νομού Αργολίδας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών των Δήμων και των Πολιτών τους.

Συγκεκριμένα, από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών παρέλαβαν αυτοκίνητο η Κα Ταραντίλη Σοφία (Προϊσταμένη προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι») και ο Κος Διολίτσης Πέτρος (Πρόεδρος ΚΕΔΑΜ -Κοινοφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους Μυκηνών). Από τον Δήμο Ναυπλιέων παρέλαβε ο Κος Μπαρού Ραφαήλ (Αντιδήμαρχος Δ. Ναυπλιέων) και από τον Δήμο Ερμιονίδας ο Κος Γεωργόπουλος Ιωάννης (Δήμαρχος Δ. Ερμιονίδας).

Υποστήριξη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Αναλογιζόμενη τις αξιέπαινες προσπάθειες των τριών Δήμων και με το αίσθημα ευθύνης που της αναλογεί, η Εταιρία σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Άργους Κο Καμπόσο Δημήτριο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Κο Κωστούρο Δημήτριο και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Κο Γεωργόπουλο Ιωάννη αποφάσισε να διαθέσει τα τρία οχήματα της συμβάλλοντας στην ενίσχυση των Δήμων και συγκεκριμένα του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», η προσφορά του οποίου είναι απόλυτα ουσιαστική κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο με τις ανάγκες να είναι αυξημένες εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» απευθύνεται σε άτομα της τρίτης ηλικίας που δεν αυτοεξυπηρετούνται πλήρως και σε άτομα με κινητικές δυσλειτουργίες και ειδικά προβλήματα, με προτεραιότητα αυτούς που ζουν μόνοι τους ή δεν έχουν την πλήρη φροντίδα της οικογένειας ή που το εισόδημά τους δεν τους επιτρέπει να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες υπηρεσίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Σκοπός του προγράμματος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων της τρίτης ηλικίας καθώς και ατόμων με κινητικά ή άλλα ειδικά προβλήματα (ΑμεΑ), η υποβοήθηση της αυτόνομης και αξιοπρεπούς διαβίωσης, η υποστήριξη του οικογενειακού περιβάλλοντος των επωφελούμενων και η προώθηση στην απασχόληση ικανού και εξειδικευμένου προσωπικού.

Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στη διάθεση των Δήμων για ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο, ενώ η συμβολή τους σε συνδυασμό με την επικρατούσα κατάσταση μετά το πέρας του μήνα θα αξιολογηθεί εκ νέου με την προοπτική η παροχή να ανανεωθεί και για τον Μάϊο.

Η Εταιρία Μπεντενίτη Π. & Σία ΟΕ δεσμεύτηκε επίσης πως η παροχή τεχνικής βοήθειας από το Συνεργείο της σε όσα οχήματα του Δήμου κληθεί να υποστηρίξει αυτό το διάστημα θα αποτελεί κύριο μέλημα της, με άμεση προτεραιότητα και με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Κοινωνική Ευθύνη

Επικροτώντας την Υπουργική Απόφαση για την Απαγόρευση της Άσκοπης Κυκλοφορίας, η επιχείρηση έχει προσαρμόσει το ωράριο λειτουργίας της και λειτουργεί με τη φυσική παρουσία μόνο του απαραίτητου προσωπικό ασφαλείας, ενώ εξυπηρετεί κατά προτεραιότητα οχήματα επαγγελματιών και επιχειρήσεων που αυτήν την περίοδο προσφέρουν έργο (Οχήματα Σωμάτων Ασφαλείας και Νοσοκομειακά, Ιατρικού προσωπικού, επαγγελματικά οχήματα Τροφοδοσίας, Αγροτικά).

 

Παράλληλα, η “Μπεντενίτη Auto Group” έχει σχεδιάσει τις νέες της Υπηρεσίες NoTouch Connectionμε γνώμονα τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την εξασφάλιση της προστασίας όλων των συνεργατών και των πελατών της, όπως η Υπηρεσία Ανέπαφης Παραλαβής και Παράδοσης Οχήματος στον χώρο σας και η Απολύμανση A/C και καμπίνας αυτοκινήτου.

 

Με συλλογική προσπάθεια και αλληλεγγύη θα κερδίσουμε και αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Ας συμβάλλουμε όλοι με τον τρόπο μας και θα ξεπεράσουμε αυτήν την πρόκληση το συντομότερο δυνατό, με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης αναλαμβάνει και επισήμως το «τιμόνι» της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως αποφάσισε, με εισήγηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη, το ΚΥΣΕΑ, που συνεδρίασε υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.  Ο κ. Καραμαλάκης ήταν μέχρι σήμερα Υπαρχηγός του Σώματος και εκτελούσε χρέη Αρχηγού από την ημέρα της παραιτήσεως του προκατόχου του, Αριστείδη Ανδρικόπουλου. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες […]

Εργασίες καθαριότητας στην Τοπική Κοινότητα της Αγίας Τριάδας

Προγραμματισμένες παρεμβάσεις από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Τριάδας. Οι εκτεταμένες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν περιλάμβαναν σε πρώτη φάση το κλάδεμα χαμηλής βλάστησης με χορτοκοπτικό μηχάνημα, τη φροντίδα του πρασίνου, την απομάκρυνση ξερών κλαδιών και το μάζεμα σκουπιδιών. Σε δεύτερη φάση τα αρμόδια συνεργεία με ειδικό εξοπλισμό και με ειδικά μηχανήματα […]

Follow by Email