18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Covid-19: 884 νεκροί μέσα σε 24 ώρες στις ΗΠΑ

Η COVID-19, η ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός, στοίχισε τη ζωή σε ακόμη 884 ανθρώπους στις ΗΠΑ μέσα στις προηγούμενες 24 ώρες, έναν αριθμό που αποτελεί νέο θλιβερό ρεκόρ, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Ο ραγδαία αυξανόμενος αριθμός των θανάτων έφθασε έτσι τους 4.475 συνολικά στις ΗΠΑ από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού. Η χώρα αυτή είναι εξάλλου, μακράν, αυτή όπου καταγράφονται τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης τον πλανήτη: 213.372, αυξήθηκαν δηλαδή κατά 25.200 σε μια ημέρα.

Το ρεκόρ των περισσότερων θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού μέσα σε μια μέρα καταγράφηκε την 27η Μαρτίου στην Ιταλία (969 νεκροί).

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Η ημέρα έχει εκπλήξεις και συναντήσεις όλων των ειδών. Μερικοί ίσως και να δουν κάποιο παλιό τους αγαπημένο πρόσωπο. Προσοχή μόνο στις όποιες παρορμητικές σας αντιδράσεις.  ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Σήμερα και αύριο θα έχετε πολλά νέα και πληροφορίες από το άτομο που αγαπάτε. Έχουν αλλάξει οι συνθήκες και μάλλον έχουν […]

«Έσκασε» και άλλος κορονοϊός – Τι βρήκαν επιστήμονες στη Μαλαισία

«Έσκασε» και άλλος κορονοϊός – Τι βρήκαν επιστήμονες στη Μαλαισία Ένα ακόμα κορονοϊό ανακάλυψαν οι επιστήμονες, ο οποίος αναπτύχθηκε στους σκύλους και εντοπίστηκε σε παιδιά που είχαν νοσηλευθεί με πνευμονία στη Μαλαισία το 2018. Οι επιστήμονες γνώριζαν εδώ και δεκαετίες ότι οι κορονοϊοί μπορούν να προκαλέσουν αρρώστιες στους σκύλους, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχαν στοιχεία […]