17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ληστεία στο Αραχναίο Αργολίδας – Φορώντας χειρουργικές μάσκες πήραν 2.000 ευρώ από ηλικιωμένους

Ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Απριλίου στο Αραχναίο του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άτομα προσποιούμενοι του πλανόδιους πωλητές αγροτικών προϊόντων προσέγγισαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι για να τους πουλήσουν σκόρδα.

Όταν οι ηλικιωμένοι στράφηκαν προς το σπίτι τους για να φέρουν τα χρήματα οι δράστες τους ακολούθησαν και με την χρήση σωματικής βίας τους απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες οι δράστες πιθανόν Ρομά που φορούσαν χειρουργικές μάσκες για τον κορονοϊό, διέφυγαν προς τον νομό Κορινθίας με αυτοκίνητο Ι.Χ. toyota χρώματος ανθρακί.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει αναζητήσεις για την σύλληψη των δραστών.

Περισσότερα Άρθρα

9ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Πρώτη θέση για την Παπαδημάτου του Α.Ο.Ποσειδώνα Λουτρακίου

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 έγινε στην Αθήνα ο 9ος Ημιμαραθώνιος και ο αγώνας των 5 χλμ., αφιερωμένος στην μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη. Η αθλήτρια του ομίλου μας ( Α.Ο.Ποσειδώνα Λουτρακίου) Ευγενία Παπαδημάτου, κατέκτησε την πρώτη θέση στις γυναίκες στο αγώνισμα των 5 χλμ.  με χρόνο 18΄36’’.  Η επιτυχία της αθλήτριάς μας,  η οποία έχει […]

Η Κορωνίδα Κοιλάδας πενθεί την απώλεια του Μάκη Πιτσά

Σύσσωμη η οικογένεια της Κορωνίδας Κοιλάδας νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τη βαθιά θλίψη της για τον χαμό του επί χρόνια διοικητικού παράγοντα της ομάδας μας αλλά και επί χρόνια πολιτικού παράγοντα του χωριού μας Μάκη Πιτσά. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του , έχουν προσφέρει στην ομάδα και το χωριό μας. Θερμά […]