15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: 865 νεκροί από κορωνοϊό μέσα σε 24 ώρες

Ο απολογισμός των θυμάτων της ασθένειας COVID-19, που προκαλεί ο κορονοϊός, γίνεται ολοένα βαρύτερος στις ΗΠΑ, καθώς 865 άνθρωποι υπέκυψαν μέσα στο προηγούμενο 24ωρο, αριθμός που δεν έχει προηγούμενο, καταγράφουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Η επιτάχυνση των θανάτων αυξάνει σε 3.873 τον απολογισμό των ασθενών που υπέκυψαν αφότου η πανδημία άρχισε να πλήττει τη χώρα αυτή. Στις ΗΠΑ εξάλλου καταγράφονται μακράν τα περισσότερα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στον κόσμο: ανέρχονται πλέον σε 188.172, αυξήθηκαν δηλαδή κατά 24.743 μέσα σε μια ημέρα, σύμφωνα με τους αριθμούς του πανεπιστημίου, που ανανεώνονται συνεχώς.

Πάντως το θλιβερό ρεκόρ του υψηλότερου αριθμού θανάτων εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 σε ένα 24ωρο σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη καταγράφηκε την 27η Μαρτίου στην Ιταλία (969 νεκροί).

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 30 Σεπτεμβρίου

Σαν Σήμερα 30 Σεπτεμβρίου συνέβησαν τα εξής: 1791: Η όπερα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ «Ο Μαγικός Αυλός» κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη. 1876: Ιδρύεται το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από την κυβέρνηση του Αλεξάνδρου Κουμουνδούρου. 1898: Γεννιέται ο Ορέστης Μακρής, Ελληνας ηθοποιός. 1922: Η ελληνική κυβέρνηση αποδέχεται τη συμφωνία της Διάσκεψης των Μουδανιών, με την οποία δίδεται στους Τούρκους και η […]

Ο Αλλάχ αναστάτωσε τον Προφήτη Ηλία Ναυπλίου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγες μέρες στο χωριό Προφήτης Ηλίας του Δήμου Ναυπλιέων όταν βραδινές ώρες οι κάτοικοι άκουσαν φωνές κάποιων που επικαλούνταν τον Αλλάχ. Οι άνθρωποι αναστατώθηκαν όπως ήταν εύλογο. Ενημέρωσαν την Αστυνομία που έσπευσε να δει τί συμβαίνει. Όταν έσπευσαν οι άνδρες στο ύψωμα είδαν κάποιους Μουσουλμάνους να προσεύχονται…Δεν χρειάστηκε λοιπόν παρέμβαση, και […]