18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Kορονοϊός: 14χρονος αθλητής ο νεαρότερος νεκρός στην Ευρώπη

Ο Βίτορ Ραφαέλ Μπάστος Γκοντίνιο είναι το νεαρότερο καταγεγραμμένο θύμα του κορωνοϊού στην Ευρώπη, λίγες ημέρες μετά το θάνατο μιας μαθήτριας από τη Γαλλία. Το 14χρονο αγόρι από την Πορτογαλία, χωρίς κάποιο υποκείμενο νόσημα, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, ο μικρός είχε ψωρίαση, αλλά δεν είχε κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Όπως τονίζει η Daily Mail, o Βίτορ έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα της Μασέδα, στην περιοχή του Αβέιρο. Ο πιτσιρικάς έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο της Σάντα Μαρία Ντα Φέιρα. Καταγόταν από το Οβάρ, 40 χλμ. νότια του Πόρτο. Εισήχθη στο νοσοκομείο μια εβδομάδα πριν το θάνατό του, εξαιτίας ενός επίμονου βήχα.

Μάλιστα, η ομάδα του έστειλε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα ιδιαίτερα συγκινητικό: «Αυτή τη φορά δεν μπόρεσες να ντριμπλάρεις τον αντίπαλο, όπως τόσες φορές έκανες! Είμαστε κομμάτια και χωρίς λόγια! Αναπαύσου εν ειρήνη Πρωταθλητή!».

Περισσότερα Άρθρα

Υδροδότηση της περιοχής Αγίας Κυριακής από τη Δεξαμενή του Προφήτη Ηλία

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ενημερώνει τους καταναλωτές και ιδιαίτερα τους κατοίκους της περιοχής Αγ. Κυριακής της Δ.Ε. Ναυπλίου ότι ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες υδροδότησης της περιοχής Αγ. Κυριακής από την δεξαμενή του Προφ. Ηλία. Ο στόχος της εν προκειμένω διαδικασίας είναι η κατανομή της υδροδότησης της πόλης του Ναυπλίου σε υψηλή και χαμηλή ζώνη, (δεξαμενές Ακροναυλίας – […]

Ζημιές από τη νυχτερινή καταιγίδα και τους θυελλώδεις νοτιάδες στο Τολό

Ισχυρή ήταν η καταιγίδα  που έπληξε αργά τα ξημερώματα την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας με πολύ δυνατή βροχή και θυελλώδεις νοτιάδες. Η δυνατή βροχή και ο αέρας δημιούργησαν αρκετά προβλήματα καθώς έπεσε δέντρο αργά τη νύχτα στο Πανόραμα του Δήμου Άργους Μυκηνών, γκρεμίστηκε μια παλιά μάντρα στην περιοχή της Άριας Ναυπλίου, ενώ πολλές είναι και […]