13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ραφαήλ Μπαρού: Εμείς θα δουλέψουμε νυχθημερόν – Εσείς όμως οφείλετε να είσθε υπομονετικοί

Αγαπητοί Συμπολίτες, ο ορισμός μου από τον Δήμαρχο ως συντονιστή του Δήμου μας για τα μέτρα που λαμβάνονται γενικώς και ειδικώς προς αντιμετώπιση της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ του Κορονοϊού, με επιφορτίζει με πολύ μεγάλες ευθύνες, τις οποίες, βέβαια, καθ΄ όλη την διάρκεια της ενεργού ζωής μου ποτέ δεν αρνήθηκα.

Η επιτυχία του Δήμου Ναυπλιέων και των μέτρων που λαμβάνει εντός πλαισίου των γενικότερων Κυβερνητικών μέτρων απαιτεί την επίδειξη του μεγαλύτερου βαθμού εμπιστοσύνης που μπορεί να υπάρξει μεταξύ Αρχών και δημοτών.

Εμείς θα δουλέψουμε νυχθημερόν υπέρ του κοινού καλού ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και μεγιστοποιώντας τις πολύπλευρες κοινωνικές παρεμβάσεις του Δήμου.

Εσείς όμως, για να βρεθούμε όλοι πάλι μαζί μετά από την πάροδο αυτής της μεγάλης δοκιμασίας, οφείλεται να είσθε υπομονετικοί, πειθαρχημένοι, αλληλέγγυοι προς κάθε συνάνθρωπο και πάνω απ΄όλα ελπιδοφόροι.

Γιατί χωρίς την ελπίδα ο άνθρωπος αδρανοποιείται και η αδράνεια είναι ο μεγάλος εχθρός των ημερών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα νικήσουμε και αυτό το αναπάντεχο κακό.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΑΡΟΥ

Περισσότερα Άρθρα

Γερμανός κανίβαλος τεμάχισε και έφαγε 43χρονο: Τον «ψάρεψε» στο Ίντερνετ

Ξεκίνησε την Τρίτη, στο Βερολίνο, η δίκη του 41χρονου καθηγητή λυκείου, του Στέφαν Ρ. που κατηγορείται ότι σκότωσε έναν άλλο άνδρα και έφαγε μέλη του σώματός του. Το φρικτό έγκλημα φέρεται να έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2020 και θύμα ήταν ένας 43χρονος τεχνικός, ονόματι Στέφαν Τ.. Οι δύο άντρες φέρονται να γνωρίστηκαν μέσω ενός σάιτ γνωριμιών […]

Συλλήψεις στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν, σήμερα (4.3.2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 31χρονος ημεδαπός και 25χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχαν -5,8- γραμμάρια κάνναβης, ενώ επιπλέον η ημεδαπή κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Συνελήφθησαν, χθες (3.3.2019) το απόγευμα, σε δύο  ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του […]