18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οι δράσεις του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κατά τη διάρκεια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου πιστό στις παιδαγωγικές και διδακτικές αρχές που καθορίζουν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, για το διάστημα που το σχολεία είναι σε προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας (ΦΕΚ 956/2020) παρέχει:
⦁ Ψυχοπαιδαγωγική υποστήριξη στο τηλ.: 2752024287
⦁ Κοινωνική μάθηση μέσω του blog: https://5dimnafpliou.blogspot.com/ όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί αναρτούν εργασίες τους ανταλλάσσοντας γνώμες, ιδέες, πειραματισμούς και ιστορίες
⦁ Λειτουργία Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ανάμεσα από εκπαιδευτικούς και μαθητές για εργασίες και ερωτήματα

Παράλληλα ακολουθεί τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας προκειμένου να στηρίξει και να οργανώσει
⦁ Διδασκαλία διδακτικών αντικειμένων μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας e me και
⦁ Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω webex

Καταλήγοντας με την ιδέα ότι η μάθηση είναι παντού και δεν είναι μόνο σχολική, ευχόμαστε να τελειώσει γρήγορα όλη αυτή η ανοίκεια κατάσταση και να ξαναβρεθούμε μαθητές , γονείς, φίλοι και συνεργάτες στην αυλή του σχολείου μας.
Να είστε καλά, παιδιά και γονείς!
Να είστε καλά, όλοι!

5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Περισσότερα Άρθρα

Υπογράφεται σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου στο Ναύπλιο η ΣΔΙΤ για τη μαρίνα της αργολικής πρωτεύουσας

Υπογράφεται στις 12 το μεσημέρι σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου στο Ναύπλιο, στο Βουλευτικό, η ΣΔΙΤ για το έργο της μαρίνας του Ναυπλίου, η οποία αφορά στη μελέτη, χρηματοδότοτηση, κατασκευή, λειτουργία, τεχνική διαχείριση και εκμετάλλευση του τουριστικού λιμένα της αργολικής πρωτεύουσας. Η ΣΔΙΤ -η πρώτη στην Ελλάδα που αφορά σε μαρίνα- θα υπογραφεί, παρουσία του υπουργού […]

Αρκαδία: Απαγχονίστηκε 18χρονη στη Νότια Κυνουρία

Απαγχονισμένη βρέθηκε σύμφωνα με την αστυνομία, μια 18χρονη σε χωριό της Νότιας Κυνουρίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.