18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις άσκοπες μετακινήσεις – 497 παραβάσεις την Κυριακή

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τις άσκοπες μετακινήσεις.

Την Κυριακή 29/3 από 06:00 έως 15:00 ώρα, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 497 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Συγκεκριμένα καταγράφηκαν οι εξής παραβάσεις: 196 στην Αττική, 57 στα Ιόνια Νησιά, 40 στη Θεσσαλονίκη, 38 στη Δυτική Ελλάδα, 34 στην Πελοπόννησο, 28 στην Κρήτη, 22 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 19 στη Στερεά Ελλάδα, 18 στην Ήπειρο, 15 στη Θεσσαλία, 13 στην Κεντρική Μακεδονία, 8 στο Νότιο Αιγαίο, 6 στο Βόρειο Αιγαίο και 3 στη Δυτική Μακεδονία.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 7.103 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Περισσότερα Άρθρα

Έρχεται καύσωνας διαρκείας με το θερμόμετρο να φτάνει τους 44°C

Ακόμα και τους 44°C αναμένεται να αγγίξει το θερμόμετρο τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του γνωστού μετεωρολόγου, Γιάννη Καλλιάνου. Ο κ. Καλλιάνος ανέφερε πως έρχεται ισχυρός και παρατεταμένος καύσωνας. «Θα είναι ένας καύσωνας ισχυρός, τόσο ως προς τις μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας, όσο και ως προς τη διάρκεια του η οποία θα φτάσει […]

Παρουσίαση Έρευνας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: «Μια δεύτερη ζωή για την Μεγαλόπολη»

Πρόσκληση Ο Δήμος Μεγαλόπολης  και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), σας προσκαλούν στην παρουσίαση της έρευνας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ “Μια δεύτερη ζωή για την Μεγαλόπολη, προτάσεις για τον οικονομικό μετασχηματισμό και την βιώσιμη ανάπτυξη την επόμενη μέρα της απολιγνιτοποίησης”. Ομιλητές: Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος. Πρόεδρος ΔΣ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ […]