18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Από τις 30 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Υπεγράφησαν σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου, από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, οι εγκύκλιοι που αφορούν στις Αιτήσεις-Δηλώσεις των υποψηφίων (μαθητών και αποφοίτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας, οι αιτήσεις-δηλώσεις θα υποβάλλονται μέσω email από 30 Μαρτίου έως 9 Απριλίου, προκειμένου να συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα εξαρτηθούν από τα δεδομένα αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Επιδίωξη παραμένει να διεξαχθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες.

Περισσότερα Άρθρα

Νοσοκομείο ημέρας για ακόμα καλύτερη νοσηλεία στο Γ.Ν.Αργολίδας

    Ένας ακόμη από τους σημαντικούς στόχους που είχε θέσει κατά προτεραιότητα η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και που στόχευε στην πλήρη λειτουργία του Ψυχιατρικού Τμήματος της Ν.Μ. Άργους, πραγματοποιήθηκε με την έναρξη λειτουργίας (από 18/9/2019) του Νοσοκομείου Ημέρας. Πρόκειται για μια ενδιάμεση δομή που προστίθεται στο υφιστάμενο (από τον Απρίλιο 2017) πλαίσιο […]

Τέλος στο Υπερταμείο της Αποικιοκρατίας

Του Γιάννη Μανιάτη* Θεωρήθηκα ουτοπιστής τον Ιούλιο του 2017, όταν στην ομιλία μου στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για πρώτη φορά κατέθεσα την πρότασή μου να δεσμευτούμε για την κατάργηση του Υπερταμείου Αποικιοκρατίας, ως την κορυφαία πατριωτική και αναπτυξιακή πρόταση της Προοδευτικής Παράταξης. Την πρόταση αυτή, παρά τις επιφυλάξεις διαφόρων οικονομολόγων ή οικονομολογούντων, επανέλαβα πολλές […]