20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απολύμανση στο ΕΚΑΒ Αργολίδας

Απολύμανση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα σε ασθενοφόρα και το κτίριο όπου στεγάζεται το ΕΚΑΒ Αργολίδας στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου.

Ειδικό συνεργείο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου απολύμανε τα ασθενοφόρα, εσωτερικούς και εξωτερικού χώρους του ΕΚΑΒ για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ δίνουν αυτές τις ημέρες τον δικό τους αγώνα ερχόμενοι όπως μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί αντιμέτωποι με κρούσματα του θανατηφόρου ιού και τον κίνδυνο να μολυνθούν.

Περισσότερα Άρθρα

Τροχαίο με τραυματία στα Φίχτια

Σφοδρή σύγκρουση δυο αυτοκινήτων σημειώθηκε το απόγευμα στη περιοχή των Φιχτίων στην είσοδο του χωριού από το Άργος. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες συγκρούστηκαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ . Yπήρξε ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στο νοσοκομείο του Άργους, ενώ στο σημείο έσπευσε και η pυροσβεστική που απεγκλώβισαν ένα […]

30ο Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου: Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος

Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος Σωκράτης Άνθης, μουσική διεύθυνση Κυριακή 18 Ιουλίου, Πλ. Συντάγματος Κυριακή 18 Ιουλίου Πλατεία Συντάγματος, ώρα 20.30 Η Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ παρελαύνει στην Πόλη του Ναυπλίου και καταλήγει στην Πλατεία Συντάγματος για να συναντήσει την Φιλαρμονική Μάντζαρος για την λήξη του Φεστιβάλ. Λίγα λόγια Η Φιλαρμονική Εταιρία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» (Φ.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 1890. Από […]